Other languages with Google Translate

Välkommen till Gotlands kyrkvecka 8-12 maj 2019. Här samlas människor från hela landet som är engagerade i och för Svenska kyrkan, människor som vill mötas, lära, samtala och fördjupa sitt andaktsliv tillsammans med andra.

Under Gotlands kyrkvecka 2019 vill vi särskilt fokusera på hur vi kan vara kyrka i vårt rika och mångkulturella samhälle. Vi har en unik möjlighet att vara brobyggare! Kyrkveckans huvudinspiratörer och veckans alla seminarier hittar ni på respektive dag nedan, samt annat som veckan innehåller.

Du kan nu anmäla Dig till Gotlands Kyrkvecka.
Det kompletta programmet som PDF hittar Du här.
Kostnaden för att delta är 1700 kr.

Eventuella frågor kan Du mejla till visby.gotlandskyrkvecka@svenskakyrkan.se
eller kontakta projektledare Inger Harlevi på tel 0705 211 260.

Arrangörer av Gotlands kyrkvecka är Svenska Kyrkan Visby domkyrkoförsamling, Svenska Kyrkan Visby stift, Sensus, Svenska Kyrkans arbetsgivarorganisation, Svenska Kyrkans Internationella avdelning och Sigtunastiftelsen.