doderhult Besöksadress: Kyrkebyvägen 2, 57250 Oskarshamn Telefon: +46(491)10579 E-post till doderhult

Döderhults församling

"Din församling mitt i livet"

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. I Döderhults församling firas högmässa varje söndag och ibland i veckorna.

Gudstjänst

Vill du låta döpa ditt barn i Döderhults församling?

Vill du låta döpa ditt barn i Döderhults församling?

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om hur man bokar präst och kyrka, Och så får ni tips om annat att tänka på.

Vigsel