doderhult Besöksadress: Kyrkebyvägen 2, 57250 Oskarshamn Telefon: +46(491)10579 E-post till doderhult

Döderhults församling

"Din församling mitt i livet"

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. I Döderhults församling firas högmässa varje söndag och ibland i veckorna.

Gudstjänst

Vill du låta döpa ditt barn i Döderhults församling?

Vill du låta döpa ditt barn i Döderhults församling?

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om hur man bokar präst och kyrka, Och så får ni tips om annat att tänka på.

Vigsel

Handla i gåvoshopen! Du får ett gåvobevis där du kan skriva en personlig hälsning. 405 kronor räcker till att ge ett barn skolmaterial, mellanmål och lunch under en termin på Filippinerna.

Ge en riktigt viktig julgåva!

Ett samarbete mellan Döderhults församling och Kristdala missionsförening

Kristdala samarbetskyrka

Ett samarbete mellan Döderhults församling och Kristdala missionsförening

Skicka gärna din förbön! Det finns även möjlighet att skriva sin bön i förbönsboken i Döderhults kyrka. På tisdagens morgonmässa finns även möjlighet att ta upp förbönsämnen.

Be för mig

Som konfirmand i Döderhults församling får du möjlighet att fundera och diskutera vad du själv och andra tycker och tänker om meningen med livet och andra viktiga frågor.

Konfirmation