doderhult Besöksadress: Kyrkebyvägen 2, 57250 Oskarshamn Telefon: +46(491)10579 E-post till doderhult Webbplats

Döderhults församling

"Din församling mitt i livet"

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. I Döderhults församling firas högmässa varje söndag och ibland i veckorna.

Gudstjänst

Vill du låta döpa ditt barn i Döderhults församling?

Vill du låta döpa ditt barn i Döderhults församling?

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om hur man bokar präst och kyrka, Och så får ni tips om annat att tänka på.

Vigsel

för Döderhults församling

Med din röst har du möjlighet att påverka hur kyrkan utvecklas och din röst väger tungt.

Du väljer på fyra olika nomineringsgrupper i Döderhults församling - dessa är sammanslutningar och intressegrupper formade för att delta i kyrkovalet.

Vad röstar jag på?

Du kan förtidsrösta på expeditionen i Döderhults församlingshem. Ta med ditt röstkort. Det är också möjligt att förtidsrösta genom brevröstning. För den som är förhindrad att besöka vallokalen är budröstning möjlig.

Förtidsröstning

Söndag 17 september

Öppettider på valdagen

Söndag 17 september

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?