doderhult Besöks- och postadress: Kyrkebyvägen 2, 57250 Oskarshamn Telefon: +46(491)10579 E-post till doderhult

Döderhults församling

"Din församling mitt i livet"

- Köp biljett till konserten här!
Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. I Döderhults församling firas högmässa varje söndag och ibland i veckorna.

Gudstjänst

ÖPPET HUS I PARKEN

Lördag 10 mars 10.00-13.00 Konsert med Lifvens 15.00

Vill du låta döpa ditt barn i Döderhults församling?

Vill du låta döpa ditt barn i Döderhults församling?

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om hur man bokar präst och kyrka, Och så får ni tips om annat att tänka på.

Vigsel

Ett samarbete mellan Döderhults församling och Kristdala missionsförening

Kristdala samarbetskyrka

Ett samarbete mellan Döderhults församling och Kristdala missionsförening

Skicka gärna din förbön! Det finns även möjlighet att skriva sin bön i förbönsboken i Döderhults kyrka. På tisdagens morgonmässa finns även möjlighet att ta upp förbönsämnen.

Be för mig

Som konfirmand i Döderhults församling får du möjlighet att fundera och diskutera vad du själv och andra tycker och tänker om meningen med livet och andra viktiga frågor.

Konfirmation