Konfirmation

Som konfirmand i Döderhults församling får du möjlighet att fundera och diskutera vad du själv och andra tycker och tänker om meningen med livet och andra viktiga frågor. Du får också en chans att upptäcka vem Gud är och vad han kan göra i Ditt liv. Det blir många upplevelser i form av härligt häng, lek, läger och gudstjänster.

När det är dags för konfirmationen har vi våra vita kåpor på oss som påminner oss om dopdräkten och dopet, som vi bekräftar då vi konfirmeras.

Vilken väg väljer du?
Döderhult - Kristdala - Sommarläger?

DÖDERHULT
pågår just nu och har sin Konfirmation 16/5 2020

SOMMARLÄGER
3 träffar under läsåret
Vecka 25 träffas vi på heltid och vecka 26 åker vi på läger.
Start 8/12-19
Konfirmation 28/6 2020

Att konfirmera sig kostar ingenting - allt ingår, även läger!

Här kan du fylla i din intresseanmälan till konfirmation i Döderhults församling. Ange vilket alternativ du vill gå samt dina kontaktuppgifter så får du mer information!

GULDKLUBBEN
Att gå i kyrkan är en viktig del av att vara konfirmand. Du sak gå 20 gånger fördelat på hela konfirmationsåret. Går man riktigt många gånger blir man medlem i guldklubben. Vi berättar mer när vi ses...

Anders Byström

Kyrkoherde, Kontraktsprost Stranda-Möre kontrakt, Präst