doderhult Besöksadress: Kyrkebyvägen 2, 57250 Oskarshamn Telefon: +46(491)10579 E-post till doderhult Webbplats

Konfirmation

Som konfirmand i Döderhults församling får du möjlighet att fundera och diskutera vad du själv och andra tycker och tänker om meningen med livet och andra viktiga frågor. Du får också en chans att upptäcka vem Gud är och vad han kan göra i Ditt liv. Det blir många upplevelser i form av härligt häng, lek, läger och gudstjänster.

När det är dags för konfirmationen har vi våra vita kåpor på oss som påminner oss om dopdräkten och dopet, som vi bekräftar då vi konfirmeras.

Vill du veta mer om konfirmation i Döderhults församling?
Kontakta Anders Byström så berättar han mer!

Du som tillhör Döderhults församling kommer få en inbjudan till konfirmationsläsning i din brevlåda - håll utkik!