Konfirmation

Som konfirmand i Döderhults församling får du möjlighet att fundera och diskutera vad du själv och andra tycker och tänker om meningen med livet och andra viktiga frågor. Du får också en chans att upptäcka vem Gud är och vad han kan göra i Ditt liv. Det blir många upplevelser i form av härligt häng, lek, läger och gudstjänster.

När det är dags för konfirmationen har vi våra vita kåpor på oss som påminner oss om dopdräkten och dopet, som vi bekräftar då vi konfirmeras.

UPPSTART KONFIRMATION

för alla - föranmälda och intresserade - tillsammans med förälder.

Döderhults församlingshem
Söndag 6 september 13.00

Vilket av följande alternativ passar Dig?

Här kan du fylla i din intresseanmälan till konfirmation i Döderhults församling. Ange vilket alternativ du vill gå samt dina kontaktuppgifter så får du mer information!