Nyfiken på Retreat? Studiecirkel våren 2017

Nyhet Publicerad

Vi startar en studiecirkel för dig som är nyfiken på retreat. Vårens studiecirkel startar måndagen den 27 mars.

  • Vad är retreat?
  • Vad är det bra för?
  • Hur går det till?

Under 4-5 träffar tittar vi in i retreatens värld. Vi samtalar om bön, tystnad, meditation. En prova-på retreat kommer att ske under en dag på Klostergården i Ystad. Denna retreatdag börjar dock bli full och därför erbjuds även plats för prova-på retreat den 21 maj i Sövestad.

Första datum för studiecirkeln är den 27 mars klockan 19.30. Övriga träffar kommer att vara 10 april, 24 april, 15 maj på Klostergården samt en av prova-på-dagarna. Sista anmälningsdag är den 23 mars.

RESA TILL KROATIEN

För den som får mersmak erbjuds möjligheten att anmäla sig till en retreatvecka på kloster i Kroatiens övärld. 20-27 september 2017 plan­eras en veckas retreat på Krapanj i Kroatien. I det lilla franciskanklostret erbjuds en fantastisk miljö, pinjelundar, promenadstigar längs stränderna av adriatiska havet, stillhet och fördjupning och kroatisk husmanskost. Utflykter till naturreservatet Krka och den
pittoreska lilla staden Skradin, samt en tur i skärgården utanför Sibenik.

Kostnad för resa och fullpension beräknas till ca. 5500 kronor beroende på aktuellt prisläge för flyg. Begränsat antal platser. Först till kvarn!

mer information

Magnus Persson
0411-692 03
magnus.persson@svenskakyrkan.se

anmälan

Heléne Kronvall
0411-692 21
helene.kronvall@svenskakyrkan.se