Ystad Sövestadsbygden Besöksadress: Klostergatan 12, 27134 Ystad Postadress: Box 74, 27122 Ystad Telefon: +46(411)69200 E-post till Ystad Sövestadsbygden Webbplats

Svenska kyrkan Ystad Sövestadsbygden ligger i Ystads kommun och består av Ystads församling och Sövestadsbygdens församling. Här förenas staden och landsbygden i en livaktig kristen gemenskap.

Aktuellt från Ystad Sövestadsbygden

Under konfirmationstiden får du genom diskussioner, samtal och gudstjänster möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror. Det handlar om trosfrågor som vem Jesus är och vad det står i Bibeln, men också om grundläggande mänskliga frågor.

Dags för konfirmation?

Här hittar du kontaktuppgifter till personal och förtroendevalda i Svenska kyrkan i Ystad Sövestadsbygden.

Kontakta oss

Det händer mycket i Svenska kyrkan Ystad Sövestadsbygden.

Verksamheter

Det händer mycket i Svenska kyrkan Ystad Sövestadsbygden. Konserter, körer för barn och vuxna, öppen verksamhet för barn, kyrkans barntimmar, babyrytmik, café, föredrag, meditation, retreater och samtalsgrupper är bara en del av vad vi erbjuder. Välkommen till våra olika verksamheter.

Den 31 oktober 2016 kommer påven Franciskus till Lund. Det historiska besöket görs med anledning av att katoliker och lutheraner tillsammans uppmärksammar 500-årsminnet av reformationen.

Påven Franciskus kommer till Lund