Ystad Sövestadsbygden Besöksadress: Klostergatan 12, 27134 Ystad Postadress: Box 74, 27122 Ystad Telefon: +46(411)69200 E-post till Ystad Sövestadsbygden Webbplats

Svenska kyrkan i Ystad Sövestadsbygden ligger i Ystads kommun och består av Ystads församling och Sövestadsbygdens församling. Här förenas staden och landsbygden i en livaktig kristen gemenskap.

Aktuellt från Ystad Sövestadsbygden

Här kan du läsa om konfirmation, hur våra tidigare konfirmander ser på sin tid, olika grupper samt anmälningsformulär till kommande grupper.

Dags för konfirmation?

Den 17 september är det kyrkoval och du kan då rösta på fyra lokalförankrade grupper som, efter valet, påverkar kyrkans utveckling. Du kan även rösta i det regionala och nationella valet.

Vem vinner valet?