Ystad Sövestadsbygden Besöksadress: Klostergatan 12, 27134 Ystad Postadress: Box 74, 27122 Ystad Telefon: +46(411)69200 E-post till Ystad Sövestadsbygden

Svenska kyrkan i Ystad Sövestadsbygden ligger i Ystads kommun och består av Ystads församling och Sövestadsbygdens församling. Här förenas staden och landsbygden i en livaktig kristen gemenskap.

Aktuellt från Ystad Sövestadsbygden

Barn världen över berövas rätten till fullvärdiga liv! Det kan vi inte tolerera. Därför arbetar vi mot sexuella övergrepp och våld. Vi vill ge barn möjlighet till trygghet, skydd, utbildning, mat och vatten. Vi kämpar för att barnens röster ska höras. Var med i årets julkampanj!

Julkampanjen 2017 - Jag är ett liv!

Julen är en glad tid när vi firar att Jesus föddes. Över hela landet fylls kyrkorna av ljus och musik. Här kan du läsa om julen,vad kyrkan erbjuder och om hur du själv kan göra skillnad.

Det händer i advent och jul