Ystad Sövestadsbygden Besöksadress: Klostergatan 12, 27134 Ystad Postadress: Box 74, 27122 Ystad Telefon: +46(411)69200 E-post till Ystad Sövestadsbygden Webbplats

Svenska kyrkan i Ystad Sövestadsbygden ligger i Ystads kommun och består av Ystads församling och Sövestadsbygdens församling. Här förenas staden och landsbygden i en livaktig kristen gemenskap.

Aktuellt från Ystad Sövestadsbygden

Här kan du läsa om konfirmation, hur våra tidigare konfirmander ser på sin tid, olika grupper samt anmälningsformulär till kommande grupper.

Dags för konfirmation?

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får alla Svenska kyrkans medlemmar som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem de kommande fyra åren.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Välkommen till Lunds stift. Vi är ett av Svenska kyrkans 13 stift och består av Skåne och Blekinge. Grunden i stiftets organisation är församlingarna. I Lunds stift finns i dag 166 församlingar. Biskopen i Lunds stift är Johan Tyrberg.

Lunds stift