Ystad Sövestadsbygden Besöksadress: Klostergatan 12, 27134 Ystad Postadress: Box 74, 27122 Ystad Telefon: +46(411)69200 E-post till Ystad Sövestadsbygden Webbplats

Svenska kyrkan Ystad Sövestadsbygden ligger i Ystads kommun och består av Ystads församling och Sövestadsbygdens församling. Här förenas staden och landsbygden i en livaktig kristen gemenskap.

Nu är det dags att anmäla sig till konfirmation 2016-2017. Under konfirmationstiden får du genom diskussioner, samtal och gudstjänster möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror. Det handlar om trosfrågor som vem Jesus är och vad det står i Bibeln, men också om grundläggande mänskliga frågor.

Dags för konfirmation?

Här hittar du kontaktuppgifter till personal och förtroendevalda i Svenska kyrkan Ystad Sövestadsbygden.

Välkommen att kontakta oss

I Svenska kyrkan Ystad Sövestadsbygden kan du fira gudstjänst flera gånger i veckan. Här hittar du aktuella gudstjänster.

Fira gudstjänst

I våra kyrkor sjungs och spelas all typ av musik, både sakral och profan. Alla konserter i egen regi är gratis.

Gå på konsert

Besök våra kyrkogårdari Baldringe, Bromma, Hedeskoga, Högestad, Sövestad och centrala Ystad.

Besök våra kyrkogårdar

Välkommen att upptäcka våra vackra kyrkor och kapell i och utanför Ystad tätort.

Besök våra kyrkor, kapell och församlingshem

Ibland behöver man någon att prata med. I Svenska kyrkan Ystad Sövestadsbygden finns möjlighet att få samtala med präst eller diakon, enskilt eller i grupp.

Någon att prata med

Aktuellt från Ystad Sövestadsbygden