Foto: Linda Mickelsson Ikon

Andlig fördjupning

Andlig fördjupning handlar om att reflektera över vår tro och vårt liv.

Svenska kyrkan vill vara med och skapa utrymme för stillheten och det inre lyssnandet.
Där kan vi höra Guds tilltal och förstå att Gud också längtar efter oss.
Andlig fördjupning handlar om att reflektera över vår tro och vårt liv.
Kyrkan är en gemenskap av sökande, längtande människor, som tillsammans vandrar mot större helande och frihet inför Gud och människor.
I Ystad-Sövestads församling erbjuder vi flera olika vägar och möjligheter för dig som är nyfiken på kristen tro och vill fördjupa dig i din andlighet.

Den ideella organisationen Kontempel erbjuder också ett sammanhang för att i gemenskap söka en djupare mening med livet.

Du kan läsa mer om Kontempel på deras facebooksida.

Livsstegen

Tolv steg för oss som vill hitta vår väg i livet. Välkommen till det kostnadsfria självhjälpsprogrammet.

Bibel i solljus.

Studie- och samtalsgrupper

Svenska kyrkan Ystad-Sövestads församling erbjuder diskussionsgrupper om kristen tro, Bibeln, teologi och om livsfrågor. Alla är välkomna - troende, tvivlare, sökare eller ateister.

Retreat

Känner du dig stressad och splittrad? Önskar du att du vore mer fokuserad, lugn och harmonisk? Söker du Gud? Den 23 april erbjuder Ystad-Sövestads församling en endags-retreat i Ystad. Anmälan senast den 8 april.

Meditation

Om du söker ett sätt att bli mer närvarande i ditt liv så kan meditation vara ett sätt att närma dig det. Vi fångas lätt upp i livets virvlar av prestation, stress, höga krav och oro och tappar bort riktningen och oss själva. I meditationen tränar vi oss själva att hitta ner till lugnet och bortom de tankar och känslor som jagar oss.

Sinnesromässa i Klosterkyrkan

Varmt välkommen till våra sinnesromässor. Höstterminen 2022 träffas vi på tisdagar i ojämna veckor och till våren 2023 är det tisdagar i jämna veckor. Terminsstart i höst den 13 september.