Välkommen till Aneby pastorat

Vårt pastorat i nordöstra Småland består av de fem församlingarna Haurida-Vireda, Lommaryd, Frinnaryd, Aneby och Askeryd. Här finns nio vackra kyrkor i olika stil varav flera med medeltida anor.

Vi ställer om!

I tider av oro och kris är det extra viktigt att finnas till för varandra. Vi fortsätter att mötas och fira gudtjänst, men på ett annat sätt.

Information i samband med covid-19
Plats: Grillplatsen på grönområdet vid Aneby kyrka.
Vid dåligt väder inomhus.
Tid: v. 26-33 KL. 18-21
26/6 Jonatan Jakobsson underhåller!

FREDAGSBURGARE för dig född 2008 eller tidigare.

Plats: Grillplatsen på grönområdet vid Aneby kyrka. Vid dåligt väder inomhus. Tid: v. 26-33 KL. 18-21 Hamburgare serveras mellan kl. 18-19. Varje fredag erbjuds olika aktiviteter eller bara kom och umgås. Egna förslag är bara toppen! 26/6 Jonatan Jakobsson underhåller!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmationstiden är en plats där du får chansen att prata om sådant som skaver och mitt i allt det allvarliga ha kul!

Konfirmand 20/21

Pastorsexpeditionen: 0380-412 25, knappval 1, telefontid tis-tors 10-12.

Kyrkogårdsförvaltningen: 0380-412 25, knappval 2, telefontid tis-tors 10-12.

Epost: aneby.pastorat@svenskakyrkan.se

Adress: Österlånggatan 30, 578 31 Aneby