Någon har lagt ifrån sig klocka och mobil på en bryggas bänk för att ta sig ett dopp.

Ungdom & konfirmand

Vi umgås och upptäcker tron på Gud tillsammans.

Konfirmand 2022/2023

Välkommen till ett spännande konfirmandår där vi varvar träffar i veckorna med helger, läger och övernattningar.  Det blir samtal om livsfrågor, lek och MYCKET härlig gemenskap, skratt och glädje. Ett härligt gäng med ledare ser fram emot att lära känna dig och möta dina frågor och tankar.

Alla är välkomna utifrån den du är och att vara konfirmand kostar inget. Vi kan också hjälpa till med skjuts till och från träffarna om logistiken är svår att få ihop i familjen och det blir ett hinder för att delta. Har du svårt för att sova borta? Inga problem, du är med på dagarna och sover hemma. Tillsammans gör vi året utifrån de vi är.

Osäker? Kom och testa ett par gånger och bestäm dig efter det.

Och du! Det är aldrig försent att konfirmeras!

Foto: Ann Broman

Kolla in vår Insta @anebyskonfirmander om ni vill se lite av vad vi hittar på.

Anmälan görs här via Hitta konfirmation

Kontakt Ann Broman, församlingsassistent,  0380-47445

En griffeltavla där texten together står med stora boksräver i vitt. Under texten målade människor i olika färger som håller varandra i händerna.

KU (Kyrkans ungdom) från åk 8.

Onsdagar kl. 18.00-21.00 (höstens terminsstart 17/8). För dig som vill hänga i kyrkan med andra ungdomar och ha väldigt kul tillsammans.

Fredagsfrukost för dig i åk 6-9

Varje fredagsmorgon (start 26/8) serverar vi frukost innan skolan kl. 07.30-08.30. Helt GRATIS!

Här hittar du hur vi jobbar med vårt konfirmandarbete i Aneby pastorats konfirmandhandlingsplan