Kontakt

Vist Vårdnäs pastorat Besöks- och postadress: Nattviolsvägen 5, 58961 STUREFORS Telefon: +46(13)52001 E-post till Vist Vårdnäs pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Vist Vårdnäs pastorat

Vist och Vårdnäs församlingar ligger i Östergötlands vackra eklandskap och vill vara en plats för växt och gemenskap rotat i relationen till Gud. Utgångspunkten är att sammanfoga fördjupning och öppenhet med de lokala behov som finns.

Församlingsinstruktion för vist vårdnäs pastorat

En församlingsinstruktion är måldokumentet för Svenska kyrkans församlingar lokalt. Församlingsinstruktionen utformas av kyrkoråd och församlingsråd på plats tillsammans med Domkapitlet på Stiftsnivå. I församlingsinstruktionen kan du läsa om de övergripande visionerna och målen för arbetet i församlingarna.

Så här har vi skrivit i Vist och Vårdnäs församlingar:
Klicka här för att ladda ner instruktionen..