Ungdomsgruppen i Vist

Kom och häng med oss på UG - Ungdomsgruppen! Vi fikar, samtalar, leker, sjunger och chillar ihop. :-)

Hej! Välkommen till Vist Ungdomsgrupp, eller UG som vi kallar det!

Hej, vi träffas första gången för hösten 2019 på torsdag 22/8 18-21 i källaren i Vist församlingshem! Häng med!

Ungdomsgruppen träffas i församlingshemmet i Sturefors på torsdagar 17.30-21.00 och efter mässa/gudstjänsten på söndagarna, dvs ca 18.15-21. Vi fikar, leker, pratar, sjunger, bakar, tävlar, ser på film och en massa annat. Det viktiga är att vi trivs tillsammans och att du är välkommen precis som du är.

Vi har också en grupp på Facebook där vi informerar alla medlemmar om allt som är aktuellt!

Hoppas att vi ses! :-)