Öppet hus i Vist går till lekparken

Öppet hus riktar sig mot alla som är daglediga med sina barn. I rådande läge ändrar vi lite på våra ordinarie träffar. Om du känner dig förkyld eller sjuk ber vi er stanna hemma. Öppet hus tar nu sommarlov!

Kom och var med oss på öppet hus

Nu tar vi sommaruppehåll! Vi önskar alla en fin sommar och välkommen tillbaka i höst!

Välkomna till Öppet hus i Vist!
Vi ändrar på våra träffar i nuläget-läs här ovan vad som gäller.

Vi träffas fredagar mellan 9.15-11.15. Vi är stora salen i församlingshemmet och börjar med en sångstund följt av lek och samvaro. I rådande läge ber vi er som vill fika att ta med eget. Om du känner dig förkyld eller sjuk ber vi er stanna hemma.

Bild: Annika Zeylon

Förutom föräldrar är även andra anhöriga och vänner varmt välkomna. Gå gärna med i facebookgruppen ”Vi som ses på Öppet hus i Vist”, där håller vi er uppdaterade om det är några förändringar. Hjärtligt välkomna!

Har du några frågor, kontakta:
Marie Gustafson, 013-540 18, marie.gustafson@svenskakyrkan.se