Våra verksamheter

Hos kyrkan i Vist och Vårdnäs finns det något för alla generationer. Se dig gärna omkring och tveka inte att kontakta oss om du vill fråga något.

Barnverksamhet

I Vist och Vårdnäs församlingar satsar vi mycket på barnverksamheten. Klicka på den verksamhet nedan som du är intresserad av.

Tycker ditt/dina barn att det är roligt att sjunga, kan du läsa mer om barnkörer under rubriken musik.

Ungdomsverksamhet

I Vist finns en ungdomsgrupp som samlar ungdomar från 15 år.  Det är en plats där det finns möjlighet att bara vara sig själv men också ana Guds kärlek och närhet.

Klicka på den verksamhet nedan som du är intresserad av.

Vuxenverksamhet

Här hittar du information om aktiviteter i pastoratet som riktar sig mest till vuxna.

Klicka på den verksamhet nedan som du är intresserad av.