Att vara konfirmand i Vårdnäs

Kom och var med oss i Vårdnäs! Var med på vår konfirmandupptakt den 22 september kl 17.00 i Vårdnäs församlingshem! Du kan anmäla dig på plats!

Välkommen höstterminen 2019!

I Vårdnäs startar vi med infokväll i församlingshemmet och anmälan den 22 september kl 17.00. Ungdomar och föräldrar är varmt välkomna!
Du kan också anmäla dig med namn och personummer till alexandra.moraitis@svenskakyrkan.se

Konfirmandåret kostar ingenting för dig som konfirmand, utan bekostas av våra församlingar. Unga är framtiden, för vår värl och för vår kyrka! Vi har valt att jobba mycket med människovärde och med resor eftersom vi ser att det ger trygghet, bygger gemenskap och ger intryck för livet.

Än en gång varmt välkommen! Vi är många som väntar på just dig!

Alexandra, Marie och alla unga ledare!

Du anmäler dig genom att skicka mail med namn och personnummer till
alexandra.moraitis@svenskakyrkan.se

Har du frågor, tveka inte att höra av dig till oss:

alexandra.moraitis@svenskakyrkan.se eller 0735-21 12 46

marie.gustafson@svenskakyrkan.se eller 0738-343616

Här kan du läsa om våra träffar!