Landa mjukt – Rörelse för kropp och själ!

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Onsdagar kl. 14.00-15.15, start 16/9. Inställt 21/10. Inga förkunskaper krävs. Kostnadsfritt. Anmälan.

Övningar i stillhet och rörelse som syftar till avspänning, kroppsglädje, förbättrad kroppskännedom och flöde i kroppen, t.ex. genom rörelsemeditation, heliga danser, basal kroppskännedom eller massage.
Efter rörelseträningen, ett frivilligt kort delande av tankar och känslor under rörelsestunden.

Vi vänder oss särskilt till dig som är dagledig genom arbetslöshet eller långtidssjukskrivning och som i en sund gemenskap vill öva dig till en förbättrad rörelsefunktion och nya förhållningssätt. För mer information om kroppskännedomsträning, se www.ibk.nu.

För mer information och anmälan:

Ulrika Mottmann

Svenska kyrkan i Umeå