Svenska Kyrkan Sorsele

Med ett öppet förhållningssätt där alla har lika värde, förkunnar vi evangeliet om en kärleksfull och närvarande Gud. Välkommen!

Restriktioner från 13 januari

Smittspridningen som pågår just nu innebär att vi ställer in all vardagsverksamhet i Malå och Sorsele pastorat tills vidare.
I några fall kan det bli aktuellt med digitala möten eller utomhusträffar, och då kommer du att bli kontaktad av den som är ansvarig ledare i verksamheten.
Vi kommer att samlas i kyrkorna till gudstjänster på söndagarna, begravningar och dop. Max antal besökare i kyrkorna är 50 personer och vi sitter på anvisade platser med distans till andra sällskap.
Ta gärna med dig ytterkläderna till bänken så blir det tydligare med distans till andra när du lägger ifrån dig jackan, och dessutom slipper du trängas med andra när du ska ta på dig jackan och gå hem.
Kom ihåg att stanna hemma om du har förkylningssymptom, samt att alltid hålla distans och tvätta händerna regelbundet.

Malå-Sorsele pastorat

Sorsele församling och Malå församling har sedan 2015-01-01 bildat ett gemensamt pastorat.

Länk till Malå församlings hemsida...