Svenska Kyrkan Sorsele

Med ett öppet förhållningssätt där alla har lika värde, förkunnar vi evangeliet om en kärleksfull och närvarande Gud. Välkommen!

Den 1 december är det premiär för en julkalender för barn på svenskt teckenspråk, med svenskt tal. Det är de teckenspråkiga medarbetarna inom Luleå stift som i 25 (!) avsnitt kommer berätta om djuren i Bibeln.

Julkalender på teckenspråk - Luleå Stift

Ljus faller in genom kyrkfönster på kors.

Välkommen att fira gudstjänst! Kalender med kommande gudstjänster.

Bryt en tradition

Tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp krossar drömmar och slår sönder liv - varje dag. Det är hög tid att bryta skadliga traditioner. Var med i kampen för allas rätt till ett värdigt liv!

Konsert för världens barn

Tillsammans sjunger vi för världens barn!

Lucia med fjällkören Cantarellis

Lucia i Ammarnäs den 13 december med Ammarnäs skola och fjällkören Cantarellis

Julmys

Julmys med Vega och Maria på församlingshemmet i Ammarnäs den 13 december.

Ett par händer spelar på en kyrkorgel.

Vi söker en ny kyrkomusiker

Kyrkomusiker 75 % till Sorsele församling

Samtalsgrupp

Tillsammans diskuterar och filosoferar vi kring om livets och samhällets viktiga frågor

Närbild på två kaffekoppar på fat och hallongrottor.

Kulturkaffe

Ett fint tillfälle att njuta tillsammans av en varm kopp kaffe eller te med trevligt samtal och olika inslag av program.

Mental trötthet - Hjärntrötthet

Välkommen att vara med i höstens självhjälpsgrupp.

En bukett ljusrosa rosor ligger på en gravsten.

Sorgegrupper

Samtalsgrupp för dig som mist någon som står dig nära.

Fotspår i blöt sand.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan Sorsele!

Ideellt arbete i Svenska kyrkan Sorsele

Det finns alltid något du kan bidra med i Svenska kyrkans verksamhet. Du behövs!

Publicerad:

Malå-Sorsele Pastorats hemsida

Kolla in pastoratets hemsida! Här kan du läsa om bland annat pastoratets styrning och vad ett pastorat egentligen innebär.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Här kan du läsa mer om hur Malå-Sorsele Pastorat hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

YouTube - Kanal Malå / Sorsele Pastorat

Här kommer du till våran YouTube - kanal. Klicka gärna tummen upp för att gilla vår kanal och lämna en kommentar.

Malå-Sorsele pastorat

Sorsele församling och Malå församling har sedan 2015-01-01 bildat ett gemensamt pastorat.

Länk till Malå församlings hemsida...