Kontakt

Sorsele församling Besöksadress: Strandvägen 43, 92432 Sorsele Telefon: +46(952)10011 E-post till Sorsele församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Sorsele kyrka lördagen den 9 december kl 13:00
Klicka här för mer info

Barnavslutning i Sorsele kyrka

Välkommen till Sorsele kyrka lördagen den 9 december kl 13:00 Klicka här för mer info

Kom på kulturcafé i församlingsgården Torsdagen den 14 december kl 17-19

Kulturcafé i församlingsgården i Sorsele

Kom på kulturcafé i församlingsgården Torsdagen den 14 december kl 17-19

Skoterkortege till kyrkan avgår kl 17.30 från Folkets hus (samling 17.15)

Medverkar gör kören Team Sorsele, Mylta m.fl.

Utdelning av Världens Barn-diplom.
Kommunen bjuder på fika.
Fri entré - Frivillig gåva till Världens Barn.

Toner för Världens Barn

Lördag 16 december kl 18.00 hålls en musikgudstjänst i Sorsele kyrka till förmån för Världens Barn. Skoterkortege till kyrkan avgår kl 17.30 från Folkets hus (samling 17.15) Medverkar gör kören Team Sorsele, Mylta m.fl. Utdelning av Världens Barn-diplom. Kommunen bjuder på fika. Fri entré - Frivillig gåva till Världens Barn.

Kolla in pastoratets nya hemsida! Här kan du läsa om bland annat pastoratets styrning, läsa protokoll från fullmäktige och vad ett pastorat egentligen innebär.

Malå-Sorsele Pastorats hemsida

Malå-Sorsele pastorat

Sorsele församling och Malå församling har sedan 2015-01-01 bildat ett gemensamt pastorat.

Länk till Malå församlings hemsida...