Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Ungdomskörer

Hos oss finns flera körer för ungdomar och unga vuxna. Här kan du läsa mer om vilka det är.

Vox Angelica
Detta är en kör för unga i åldern 15 till 25 år. Vi sjunger olika sorters musik - allt i från pop till klassiskt. Vox Angelica gillar att göra lite annorlunda konserter och uppsjungningar och en av årets höjdpunkter är naturligtvis Lucia. Vår kör reser gärna och till hösten bär det av ut i Europa.
Vi är en kör som älskar att sjunga och vi strävar hela tiden efter att bli bättre, men viktigast är ändå glädjen! (Och lite mys & gemenskap)
Alla är välkomna!

Marie Nanor

Voicemix
Från 13 år och uppåt! För dig som vill öva upp din röst, sjunga stämmor, lära dig mikrofonteknik, sjunga solo (om du vill så klart!), dansa och mycket mer! Viss kör-/sångvana krävs. Vi övar torsdagar kl. 15.00–16.30 på Svenska kyrkan Söder, Södergatan 39.

Mia Sandquist

Gustav Adolfs församling, Kyrkomusiker

Drottavoices
Är en sångskola för dig mellan 13 och 18 år, där du får 30 minuters individuell sångundervisning varannan vecka. Vid speciella tillfällen samlas vi i grupp för att gemensamt träna inför olika arrangemang, till exempel FN-gudstjänst, luciatåg och musikalkonsert.

Kostnad 500 kronor. Om du deltar i de framträdanden som arrangeras sjunger du gratis i sångskolan.
Läs mer på Drottavoices hemsida.

Marianne Ivarsson