Ingen körvana

med anledning av pågående pandemi

En del av våra verksamheter är i dagsläget fortsatt inställda och en del har nu öppnats. För att veta om din kör eller grupp är igång, ta kontakt med din ledare eller församling. Vi har bröllop och dop med max 8 deltagare samt begravning med max 20 deltagare. Vi uppdaterar löpande vårt kalendarium med öppettider och händelser.

Växakören. Vuxenkör för dig som vill sjunga tillsammans med andra och växa tillsammans i gemenskapen med kören, med kyrkans tro och din egen röst. Du får möjlighet att sjunga i storkör tillsammans med församlingens övriga körer, men även sjunga solo eller i mindre grupp. Växakören medverkar, bland annat, i högmässorna och i sinnesromässorna i Gustav Adolfs kyrka.
Vi övar tisdagar kl. 17.15–18.30 (ibland 18.10) på Svenska kyrkan Söder, Södergatan 39.

Mia Malmlöv

Svenska kyrkan Helsingborg

Carpe Diem. Två- och trestämmig Damkör. Medverkar i gudstjänster och andra kyrkliga sammanhang. Ingen tidigare körvana nödvändig. Vi försöker skapa meningsfulla sammanhang mellan musiken och våra egna liv, genom att söka sånger från olika länder, tider och traditioner. Vi övar torsdagar i Allhelgonakyrkan på Råå mellan 19-21.

Josefin Åkerberg

Svenska kyrkan Helsingborg

Läsarsångskör. S:t Olofskyrkan. Torsdagar 14.00-15.00.
Mogen-kör med inriktning på besök vårdhem och servicehem
Jämna veckor.