Ingen körvana

Växakören. Vuxenkör för dig som vill sjunga tillsammans med andra och växa tillsammans i gemenskapen med kören, med kyrkans tro och din egen röst. Du får möjlighet att sjunga i storkör tillsammans med församlingens övriga körer, men även sjunga solo eller i mindre grupp. Växakören medverkar, bland annat, i högmässorna i Gustav Adolfs kyrka. 
Vi övar tisdagar kl. 17.00–18.00  på Svenska kyrkan Söder, Södergatan 39.
Kontakt:

Carpe Diem. Två- och trestämmig Damkör. Medverkar i gudstjänster och andra kyrkliga sammanhang. Ingen tidigare körvana nödvändig. Vi försöker skapa meningsfulla sammanhang mellan musiken och våra egna liv, genom att söka sånger från olika länder, tider och traditioner. Vi övar torsdagar i Allhelgonakyrkan på Råå mellan 18:00-19:30.
Kontakt:

S:t Olofs Sångkör. En kör för daglediga där vi sjunger blandad repertoar. Kören medverkar i söndagsmässan några gånger om året. Ingen körvana behövs.
Kören övar torsdagar 14:00 - 15:15.
Kontakt: Alma Fridolfsson, 0735-61 16 76, almafridolfsson@svenskakyrkan.se

Vox Mente är en vuxenkör för dig som vill hitta en ny gemenskap. Vi sjunger blandad repertoar, en- och tvåstämmigt. Ingen körvana krävs, endast sångglädje. För närvarande består kören helt av damer men visst vore det trevligt om några herrar också vill vara med och sjunga. Alla är välkomna. Kören medverkar ett par gånger per år i gudstjänst i Den Gode Herdens kyrka.

Kören övar udda torsdagar kl. 10.00 – 11.30 i Den Gode Herdens kyrka, Ceciliasalen.

Välkommen att prova på. Vid intresse kontakta Wilma Persson.