Projektkörer

med anledning av pågående pandemi

Fram till (i nuläget) 31 januari 2021 genomförs inga verksamheter fysiskt på plats i våra lokaler förutom bröllop , dop (max 8 deltagare) och begravning (max 20 deltagare). Däremot håller kyrkorna öppet för besök, utifrån rådande restriktioner. Du kan också ta del av digitala gudstjänster och andakter. Vi uppdaterar löpande vårt kalendarium med öppettider och händelser.

Gustav Adolfs projektkör träffas på onsdagar kl. 19 på Svenska kyrkan Söder, Södergatan 39, ca. 10 gånger per termin för att öva inför projekt. Vi varvar våra profana projekt med att sjunga specialskriven mässmusik. Notkunskap krävs samt uppsjungning.
Kontakt:

Sofie Kowalczyk Thore

Vocalgruppen ”GA Vocal”
Vokalensemble som sjunger i många stämmor, ofta med solist ur ensemblen. Stor körvana krävs.
Kontakt:

Sofie Kowalczyk Thore