Musikundervisning

I Svenska kyrkan Helsingborg finns möjlighet till undervisning i sång, orgel och piano.

med anledning av pågående pandemi

En del av våra verksamheter är i dagsläget fortsatt inställda och en del har nu öppnats. För att veta om din kör eller grupp är igång, ta kontakt med din ledare eller församling. Vi har bröllop och dop med max 8 deltagare samt begravning med max 20 deltagare. Vi uppdaterar löpande vårt kalendarium med öppettider och händelser.

För anmälan och för att ställa dig i kö kontakta:

Stellan Dahlin
stellan.dahlin@svenskakyrkan.se

Som en del i musikundervisningen finns det möjligheter att framträda i olika sammanhang, bland annat under gudstjänster och på äldreboenden.
Undervisningen riktar sig till både barn och vuxna.
För undervisning i sång är det ett krav att du är med i någon av Svenska kyrkan Helsingborgs körer.

Sång

Maria Lafveskans, Annika Fransson, Catharina Kynaston och Gustav Natt och Dag.
Kostnad från våren 2021: 1250 kronor/termin. Ett krav är att du är medlem i någon av Svenska kyrkan Helsingborgs körer.

Piano

Gustav Natt och Dag, Beniko Seki Almgren samt musiker från Svenska kyrkan Helsingborg.
Kostnad från våren 2021: 2000 kronor/termin

Nils Tykesson samt fler musiker från Svenska kyrkan Helsingborg.
Orgelundervisningen sker delvis i samarbete med Sundsgårdens folkhögskola för elever som har ambitionen att utbilda sig till kyrkomusiker.
Kostnad från våren 2021: 2000 kronor/termin.