Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Musikundervisning

I Svenska kyrkan Helsingborg finns möjlighet till undervisning i sång, orgel, piano, violin och cello. Vi har cirka 90 elever i alla åldrar.

För närvarande har vi kö på alla instrument.

För anmälan och för att ställa dig i kö kontakta:

Stellan Dahlin
stellan.dahlin@svenskakyrkan.se

Som en del i musikundervisningen finns det möjligheter att framträda i olika sammanhang, bland annat under gudstjänster och på äldreboenden.
Undervisningen riktar sig till både barn och vuxna.
För undervisning i sång är det ett krav att du är med i någon av Svenska kyrkan Helsingborgs körer.

Sång
Maria Lafveskans, Annika Fransson, Catharina Kynaston och Gustav Natt och Dag.
Kostnad: 500 kronor/termin. Ett krav är att du är medlem i någon av Svenska kyrkan Helsingborgs körer.

Violin
Peter Edström.
Kostnad: 800 kronor/termin. Violin finns att hyra,

Cello
Aurelia Roslund.
Kostnad: 800 kronor/termin. Cello finns att hyra.

Piano
Gustav Natt och Dag samt musiker från Svenska kyrkan Helsingborg.
Kostnad: 800 kronor/termin.

Alexander Lundberg.
Orgelundervisningen sker delvis i samarbete med Sundsgårdens folkhögskola för elever som har ambitionen att utbilda sig till kyrkomusiker.
Kostnad: 800 kronor/termin.