Foto: Hanna Norman

• Hitta till Reslövs prästgård
  • Öppet medan verksamheter pågår
  • Prästgården rymmer 50 personer
  • för bokning av dop, vigsel eller lokal, ring 0413-34 70 00. För gravärenden 0413-34 70 20)
  • Följ oss på Facebook! Sök på ”Reslövs prästgård”

Regler för uthyrning av Reslövs prästgård

• Privata arrangemang/mottagning i samband med kyrkliga förrättningar såsom dop, konfirmation, vigsel och begravning. OBS! Lokalen upplåts endast till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Övriga privata arrangemang. Kan endast bokas 6 veckor i förväg. OBS! Lokalerna hyrs enbart ut till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Uthyrning i form av sammanträde, studiecirklar, föreningsmöte m m.

Lokalen upplåts både med och utan värdinna. Värdinna erbjuds enbart för minnesstund.

Observera att vi inte hyr ut våra lokaler till namngivningskalas, samkväm efter borgerlig vigsel eller borgerlig begravning.

För bokning och mer information, kontakta expeditionen (se kontaktuppgifter här intill)

Marieholms kyrkokör

Nystart för Marieholms kyrkokör! Efter lite paus startar vi igen och du som gillar att sjunga är varmt välkommen till uppstartsträff i Reslövs kyrka onsdag 7/10 kl 19. Ingen körvana krävs och du behöver inte kunna läsa noter.

Marieholms barn- och ungdomskör

För dig som gillar sång och musik och går i åk F-6. Kören delas upp i två grupper för att kunna anpassa musiken efter ålder och nivå.

KONTAKTA EXPEDITIONEN

– när du vill fråga något eller boka dop, vigsel, hyra lokal

0413-34 70 00 • eslov@svenskakyrkan.se

Besöksadress: Utvägen 9, 241 31 Eslöv