Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon:+46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ge kollekt med Swish

Du ser kollekthåven och kommer på att du har glömt pengarna hemma. Känner du igen dig? Nu finns lösningen!

Nu kan du ge kollektpengar via Swish hos Svenska kyrkan Eslöv. Det finns info i din kyrka och ditt församlingshem där kollekt tas upp, om vilket nummer som gäller och hur du gör.

Du hittar också nummer samt QR-koder du kan skanna inifrån Swish-appen här nedan:

• Eslövs församling 123 560 06 30
  • Marieholms församling 123 030 40 63
  • Östra Onsjö församling 123 551 51 27

Ange gudstjänstlokal och datum så hamnar din gåva i den kollekt som är aktuell den dagen. Glömmer du ange lokal och datum går gåvan till Svenska kyrkans internationella arbete.