Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon:+46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Örtofta församlingsgård

Följande gäller för uthyrning av Örtofta församlingshem:

• Privata arrangemang/mottagning i samband med kyrkliga förrättningar såsom dop, konfirmation, vigsel och begravning. OBS! Lokalen upplåts endast till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Övriga privata arrangemang. Kan endast bokas 6 veckor i förväg. OBS! Lokalerna hyrs enbart ut till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Uthyrning i form av sammanträde, studiecirklar, föreningsmöte m m.

Observera att vi inte hyr ut våra lokaler till namngivningskalas, samkväm efter borgerlig vigsel eller borgerlig begravning.

För bokning och mer information, kontakta expeditionen (se kontaktuppgifter här intill)

Kontakta Expeditionen

– när du vill boka dop, vigsel, hyra lokal eller fråga något!

0413-34 70 00 • eslov@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Utvägen 9, 241 31 Eslöv
Postadress: Box 61, 241 21 Eslöv

Telefon: må-fr 9-15 (lunch 12.30-13) • Besök: må-to 8.30-16 (fredag till 15)