Foto: Renée Backe

Örtofta församlingsgård

Följande gäller för uthyrning av Örtofta församlingshem:

• Privata arrangemang/mottagning i samband med kyrkliga förrättningar såsom dop, konfirmation, vigsel och begravning. OBS! Lokalen upplåts endast till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Övriga privata arrangemang. Kan endast bokas 6 veckor i förväg. OBS! Lokalerna hyrs enbart ut till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Uthyrning i form av sammanträde, studiecirklar, föreningsmöte m m.

Observera att vi inte hyr ut våra lokaler till namngivningskalas, samkväm efter borgerlig vigsel eller borgerlig begravning.

För bokning och mer information, kontakta expeditionen (se kontaktuppgifter här intill)

Öppen barnverksamhet

Här kan du som vuxen tillsammans med barn (0-6 år) träffa andra vuxna och barn, utbyta erfarenheter och prata om vardagens viktiga och mindre viktiga saker och händelser. Kom när det passar – ingen föranmälan. Helt kostnadsfritt.

Örtofta kyrkokörs julkonsert 161210

Örtofta kyrkokör

Sångarglädje, gemenskap och högt i tak präglar denna kör. Repertoaren är blandad, allt från de stora klassiska mästarna till de mer moderna och nutida tonsättarna.

Öppet café - Örtofta

Mötesplats för vuxna i Örtofta församlingsgård

Sopplunch – Örtofta

Mötesplats för vuxna i Örtofta församlingsgård