Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon: +46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Flyinge församlingshem

Mitt i Flyinge ligger Flyinge församlingshem som sjuder av liv i form av alla våra verksamheter; från barntimmar och öppna barngrupper till soppluncher, filmcafé och gudstjänster för alla åldrar samt körer av olika slag. Några av våra konfirmandgrupper  hör också hemma här.

Följande gäller för uthyrning av Flyinge församlingshem:

• Privata arrangemang/mottagning i samband med kyrkliga förrättningar såsom dop, konfirmation, vigsel och begravning. OBS! Lokalen upplåts endast till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Övriga privata arrangemang. Kan endast bokas 6 veckor i förväg. OBS! Lokalerna hyrs enbart ut till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Uthyrning i form av sammanträde, studiecirklar, föreningsmöte mm.

Observera att vi inte hyr ut våra lokaler till namngivningskalas, samkväm efter borgerlig vigsel eller borgerlig begravning.

För bokning och mer information, kontakta expeditionen (se kontaktuppgifter här intill)

Kontakta Expeditionen

– när du vill boka dop, vigsel, hyra lokal eller fråga något!

0413-34 70 00 • eslov.pastorat@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Utvägen 9, 241 31 Eslöv
Postadress: Box 61, 241 21 Eslöv

Telefon: må-fr 9-15 (lunch 12.30-13) • Besök: må-to 8.30-16 (fredag till 15)