Carl Johans pastorat

Kontakt

Carl Johans pastorat Besöks- och postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon: +46(31)7319202

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Carl Johans pastorat

Från Linnégatan till Röda sten och från Marconigatan till Göta älv vill de fyra församlingarna som ingår i Carl Johans pastorat sprida öppenhet och erbjuda gemenskap. Oavsett vilken av församlingarna du besöker är du välkommen som du är.

”Vem du än är, hur du än har det, så är du sedd, känd och älskad”. Ett sådant rum i Guds rike vill Carl Johans församling vara för dig på dina villkor, i vardag och högtid.

Carl Johans församling

I Högsbo församling är Kristus, kärleken och den öppna attityden ledstjärnor.

Högsbo församling

I Högsbo församling är Kristus, kärleken och den öppna attityden ledstjärnor.

Masthuggs församling

En kyrka för vardag och högtid. I tro på Guds närvaro i världen formar vi ett samhälle präglat av kärlek, fred och rättvisa.

Oscar Fredriks församling

Välkommen till en gemenskap med tillhörighet, kunskaper, musik och andlighet.

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta / Sverigefinska församlingsverksamheten

Ruotsin kirkko toimii myös suomeksi. Svenska kyrkan arbetar även på finska.

Göteborgs stifts teckenspråkiga verksamhet utgår från Carl Johans pastorat/ Repslagargården i Masthugget. Gudstjänster och träffar sker dock självklart runt om i hela stiftet - från Uddevalla i norr till Halmstad i söder.

Teckenspråkig verksamhet