Carl Johans pastorat

Från Linnégatan till Röda sten och från Marconigatan till Göta älv vill de fyra församlingarna som ingår i Carl Johans pastorat sprida öppenhet och erbjuda gemenskap. Oavsett vilken av församlingarna du besöker är du välkommen som du är.

Visionen för Sjömanskyrkans framtid, ett Folkens hus, tar form när Carl Johans pastorat avtalat om ett långsiktigt hyreskontrakt. Huset kommer att fyllas av kyrkan tillsammans med andra aktörer med olika öppna verksamheter.

Sjömanskyrkan blir aktivitet- & kulturhus i Svenska kyrkans regi

Valsedlar för tre kyrkliga val nedstuckna i ett valkuvert.

Kyrkoval 19 september 2021

Genom kyrkovalet har Svenska kyrkans medlemmar en möjlighet att påverka. Här hittar du bland annat information om hur du kan ställa upp i valet och hur det går till att rösta. Just nu rekryteras också valförrättare för höstens kyrkoval. Välkommen med din intresseanmälan!

Nyheter i Carl Johans pastorat

Vill du veta vad som händer?

Prenumerera på ett eller flera kalendarier

Till formuläret