Del av Oscar Fredrik kyrkas fasad.
Foto: Kristijan Arsov / Unsplash

Oscar Fredriks församling

Välkommen till en gemenskap med tillhörighet, kunskaper, musik och andlighet.

Öppettider för Oscar Fredriks kyrka

Kyrkan är öppen vardagar kl. 9–15.
Söndagar kl. 17 firar vi Oscar Fredriksmässa. Välkommen!

Oscar Fredriks kyrka, grodperspektiv i altargången.

Gudstjänst

Vi firar mässa tillsammans söndagar kl. 17. Välkommen till Oscar Fredriks kyrka!

Thank God it's friday! Illustration med blommor i höstens färger.

23 februari - Heliga sånger och Heliga ljud

Äntligen dags för annorlunda After Work i Oscar Fredriks kyrka igen! Jenny Wessel lotsar oss genom kvällen med sång och musik, med tema "Heliga sånger och Heliga ljud".

Öppen förskola

Lek, pyssel & prat för alla barn i sällskap av vuxen. Öppet måndag, tisdag och/eller onsdag beroende på barnets ålder. Välkomna!

En man sitter på huk i en kyrka och håller i ett dopljus. En liten flicka står framför och ler stort.

Dop

I dopet berättas om Guds kärlek till varje människa och om en gemenskap över hela världen. Döpas kan man när som helst i livet, som barn, ungdom eller vuxen.

Kör i konsert med dirigent i förgrunden.

Konsertprogram

Välkommen till konsert i Oscar Fredriks kyrka! Fri entré.

Ringar på vattnet i en stilla sjö.

Samtalsmottagning

Du kanske skulle prata med någon? Något har hänt i livet; en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera. Boka tid hos oss!

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Vill du veta vad som händer?

Prenumerera på ett eller flera kalendarier

Till formuläret

Nyheter i Carl Johans pastorat

Världsböndagen för fred och kristen enhet

Publicerad:

Ekumenisk gudstjänst i Flatåskyrkan. Från solens uppgång till dess nedgång firas samma gudstjänst runt hela jorden.

Nyår och trettondagen i Oscar Fredriks församling 2023

Publicerad:

Trettondag jul markerar slutet på julhelgen, men också början på något nytt. Med Gud som ledstjärna kan vi blicka framåt på det nya året.

Jul i Oscar Fredriks församling 2023

Publicerad:

Kom och fira julen i kyrkan! Här kan du läsa om julhelgens alla händelser i Oscar Fredriks församling.

Advent i Oscar Fredriks församling 2023

Publicerad:

Välkommen till kyrkan i adventstid!

Lucia i Oscar Fredrik 2023

Publicerad:

Lucia- och julkonserter i Oscar Fredriks kyrka, fredag 15 december och lördag 16 december.