Blågröna doplöv i glas.
Foto: Hanna Bodell

Högsbo församling

Högsbo kyrkas öppettider

Kyrkan är öppen måndag–torsdag kl. 9–15 och fredag kl. 9–12. På söndagar är kyrkan öppen i samband med gudstjänsten kl. 11.  Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund.

Närbild av en adventsstjärna. Text i bild: advent i Högsbo församling.

Advent i Högsbo församling 2022

Välkommen i adventstid!

Närbild av en adventsstjärna. Text i bild: Jul i Högsbo församling.

Jul i Högsbo församling 2022

Kom och fira julen i kyrkan! Här kan du läsa om julhelgens alla händelser i Högsbo församling.

Ljusbäraren i Högsbo kyrka.

Gudstjänster

Välkommen att fira gudstjänst i Högsbo församling – en plats och en tid för din och Guds närvaro, för livet och världen.

Ett litet barn på öppna förskolan suttar på tummen och håller i en blå plastring.

Öppen förskola

Välkommen till en avslappnad, trygg och lekfull miljö. För barn 0–5 år i vuxens sällskap.

Gul bakgrund och texten "spagettigudstjänst". Runt texten ligger blad från absilika, pepparkorn, tomater och pasta.

Spagettigudstjänst

15 december: spagettigudstjänst i Kaverös kyrka!

Två personer går längs en stig och pratar med varandra.

Diakoni

Diakoni är kyrkans omsorg om medmänniskan och skapelsen, ibland kallas det också för kyrkans sociala arbete.

Glasskulptur med sjukhuskyrkans ikon som föreställer en blomma. Ett ljus lyser bakom skulpturen.

Sjukhuskyrkan i Högsbo

De flesta människor bär på frågor om livets mening, när man blir sjuk kan de frågorna komma upp till ytan på ett sätt som de kanske aldrig tidigare gjort.

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Vill du veta vad som händer?

Prenumerera på ett eller flera kalendarier

Till formuläret
Ikonen till applikationen Kyrkguiden är gul med en vit kyrka.

Kyrkguiden - en app med kyrkor och verksamhet

Du kan enkelt hitta information om vad som händer i kyrkorna nära dig om du laddar ner appen Kyrkguiden till din telefon.

Appen är gratis och du hittar den där du hittar andra appar.

Nyheter i Carl Johans pastorat

Nyår och trettonhelgen

Publicerad:

Trettondag jul markerar slutet på julhelgen, men också början på något nytt. Med Gud som ledstjärna kan vi blicka framåt på det nya året.

Jul i Högsbo församling 2022

Advent i Högsbo församling 2022

Välkommen i adventstid!

Konsthantverksmarknad på första advent

Publicerad:

Kultur- och allaktivitetshuset Oscar bjuder in till marknad med konsthantverk i många former och material. I Sjömanskyrkan på Stigbergstorget.

Vigsel på alla hjärtans dag

Publicerad:

Gör alla hjärtans dag till er dag. Nu kan ni boka tid för vigsel i Oscar Fredriks kyrka eller S:ta Birgittas kapell den 14 februari 2023.