Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Högsbo församling

I Högsbo församling är Kristus, kärleken och den öppna attityden ledstjärnor.

25 OKTOBER 12.30
Leksandsdräkten- en levande del av Dalarna
Katarina Solén Hiller

Gemenskapssamlingar

25 OKTOBER 12.30 Leksandsdräkten- en levande del av Dalarna Katarina Solén Hiller

Högsbo församlings kyrkokör.
Börjar sin hösttermin tisdagen den 4 september kl 19

Vox Harmonia Högsbo

Högsbo församlings kyrkokör. Börjar sin hösttermin tisdagen den 4 september kl 19

Meningen med livet finns i att du är värdefull och viktig för att du är den du är. Kyrkan vill vara en plats där du kan bli mer trygg i dig själv, känna gemenskap i gruppen och församlingen och utvecklas känslomässigt och andligt. Carl Johans pastorat erbjuder tre olika konfirmationsgrupper, och även vuxenkonfa. Kolla in de olika grupperna!

Konfirmation 2018/19

Berättelsernas hus HT 2018

Berättelsernas hus rymmer mötesplatser för livstolkning och textförståelse med hemort i Högsbo kyrka och Kulturodlarparken. Genom samtal om litteratur och bibelberättelse, poesiuppläsningar, klassikerkvällar och utställningar, vill vi ge plats åt Ordet i all sin mångfald..

Diakonalt arbete i Högsbo församling

Diakonalt arbete i Högsbo församling

Vill du göra skillnad och bidra med din tid?
Klicka för att läsa mer!

Vill du göra skillnad? Kyrkans Jourtjänst söker volontärer

Just nu är behovet av någon som svarar på anonyma samtal stort. Många ringer till Jourtelefonen och skriver till SOS-brevlådan. Vill du göra skillnad och bidra med din tid? Kyrkans Jourtjänst söker just nu nya volontärer för att bemanna Jourtelefonen och SOS-brevlådan. Klicka för att läsa mer!

Carl Johans pastorat öppnar upp för tillfällig övernattning för hemlösa i Göteborg. Vill du finnas med i detta arbete? Nu behövs det nattvolontärer och faddrar till ungdomar.

Är du intresserad av att göra en frivillig insats för unga hemlösa i Göteborg?