Ljusbäraren i Högsbo kyrka.

Gudstjänster

Välkommen att fira gudstjänst i Högsbo församling – en plats och en tid för din och Guds närvaro, för livet och världen.

Plats för tro och hopp

Gudstjänsten hjälper oss att tolka våra liv och möta Gud. Här möts vi i längtan, gemenskap, delaktighet och hopp. Det som du bär på – ditt liv – får ta plats i ett större sammanhang.

Gudstjänster i veckan

Mässa

Under sommaren:

Kaverös kyrka. Foto: Anders Thundal

Söndagar kl. 17 i Högsbo kyrka.

Från och med 21 augusti:

Söndagar kl. 11 i Högsbo kyrka.

Onsdagar kl. 12 i Kaverös kyrka.

Gul bakgrund och texten "spagettigudstjänst". Runt texten ligger blad från absilika, pepparkorn, tomater och pasta.

Spagettigudstjänst

Vi firar gudstjänst och äter spagetti tillsammans.

Högsbo kyrkas öppettider

Kyrkan är öppen måndag–torsdag kl. 9–15 och fredag kl. 9–12. På söndagar är kyrkan öppen i samband med gudstjänsten kl. 17.  Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund.

Gudstjänst på finska

Sverige-finska församlingsverksamheten är en del av Carl Johans pastorat, och firar regelbundet gudstjänst i Högsbo kyrka. Tider för dessa gudstjänster hittar du i vår kalender nedan, men läs gärna mer på deras hemsida för att hitta till all finskspråkig verksamhet.