En träskulptur i form av en hand stöttar upp ett stort lutande träd.
Foto: Niel Thomas/Unsplash

Samtalsstöd

Vill du prata med någon om tro och tvivel, dela dina tankar kring liv och död, mening och existens? Hör av dig till oss för att boka enskilt samtal med diakon eller präst.

Boka tid för samtal

ENSKILT SAMTAL

Att prata om saker som gnager inuti, kan vara ett sätt att ta sig vidare. Om du vill träffa någon för ett enskilt samtal så kan du ta kontakt någon av våra präster eller diakoner. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Samtalen kostar dig ingenting.

SAMTAL OM ANDLIGHET OCH TRO

Vill du prata med någon om tro eller tvivel, bolla dina tankar kring mening och existens? Du kanske är nyfiken på andliga frågor och kristen tro, men är osäker på nästa steg? Hör av dig till oss så kanske vi tillsammans kan hitta din stig.

I själavårdande samtal kan vi prata om en bibeltext eller be tillsammans.

Drop-in

Det finns även möjlighet att besöka oss utan tidsbokning. För ett kortare samtal eller för att boka tid för samtal har vi drop-in i Högsbo församlingshem.

Onsdagar kl. 13–14.30

Hitta till Högsbo församlingshem.

Du är okej

Alla som vill är välkomna att höra av sig till oss för samtal. Vi har inga krav på tro, medlemskap eller vem du är och definerar dig som.

Ann-Christine Grosshög

Sjukhuskyrkan - diakon

Karolina Gustavsson

Nadia Haag

Sjukhuskyrkan - diakon

Tilda Nordstierna

Präst

Bengt Olsson

Sjukhuskyrkan - präst

Lotti Sharif

Präst

Om du har frågor kring olika typer av stödsamtal, livsfrågor, sorgbearbetning, krissamtal, sockenbud, bikt eller par- och familjesamtal så tveka inte att höra av dig till oss!