Meny

Samtalsstöd

Behöver du prata med någon? När något har hänt i livet, en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera, finns kyrkan för dig.

Boka tid för samtal

Diakonimottagningen i Högsbo är stängd, och vi hänvisar istället till vår Carl Johans församlings öppna mottagning, som liksom vi är en del av Carl Johans pastorat. 

ENSKILT SAMTAL

Att prata om saker som gnager inuti, kan vara ett sätt att ta sig vidare. Om du vill träffa någon för ett enskilt samtal så kan du ta kontakt någon av våra präster eller diakoner. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Samtalen kostar dig ingenting. 

SAMTAL OM ANDLIGHET OCH TRO

Vill du prata med någon om tro eller tvivel, bolla dina tankar kring mening och existens? Du kanske är nyfiken på andliga frågor och kristen tro, men är osäker på nästa steg? Hör av dig till oss så kanske vi tillsammans kan hitta din stig. 

I själavårdande samtal kan vi prata om en bibeltext eller be tillsammans. 

Du är okej

Alla som vill är välkomna att höra av sig till oss för samtal. Vi har inga krav på tro, medlemsskap eller vem du är och definerar dig som. 

Om du har frågor kring olika typer av stödsamtal, sorgbearbetning, bikt eller par- och familjesamtal så tveka inte att höra av dig till oss.

Karolina Gustavsson

Karolina Gustavsson

Diakon

Tilda Nordstierna

Tilda Nordstierna

Präst

Lotti Sharif

Lotti Sharif

Präst

Nadia Haag

Nadia Haag

Sjukhuskyrkan - diakon

Bengt Olsson

Bengt Olsson

Sjukhuskyrkan - präst