Carl Johans församling

”Vem du än är, hur du än har det, så är du sedd, känd och älskad”. Ett sådant rum i Guds rike vill Carl Johans församling vara för dig. På dina villkor, i vardag och högtid.

Orgelmusik när tiden har stannat 24 november

Musik på Klippan i S:ta Birgittas kapell

Orgelmusik när tiden har stannat 24 november

En enkel mässa på feministteologisk grund.

Kristamässan

En enkel mässa på feministteologisk grund.

Lyssna på Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckströms pod om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik.

Ny pod! Ingen hinner fram

Årets konferens med tema sexualitet har ett starkt program med gäster från både kyrkan, akademin och kulturens värld.

Program för Forum för kristen feminism

Mia Rydberg, diakon i Carl Johans församling berättar om sitt arbete med samtalsstöd.

”Det händer så mycket i samtalen, jag blir berörd av hur människor vågar prata om djupa och viktiga saker!”

Mässa med musik, reflektion och tystnad, där kyrkorna i Majorna står som värd.

Onsdagsmässan

Mässa med musik, reflektion och tystnad, där kyrkorna i Majorna står som värd.

En rolig och kreativ stund i olika former varje vecka!
Verksamhet för barn i förskoleklass till och med årskurs 3.

Äventyret

En rolig och kreativ stund i olika former varje vecka! Verksamhet för barn i förskoleklass till och med årskurs 3.

Vad tänker du om texten vi får höra i söndagens gudstjänst?
Start 1 september kl. 10.15

Söndagssamtal

Vad tänker du om texten vi får höra i söndagens gudstjänst? Start 1 september kl. 10.15

Vill du lära dig mer om livet, religionerna, människorna och konflikterna? Internationella gruppens program lyfter Mellanösterns många nyanser under 2019.

Mellanöstern i fokus

Vi har två grupper, för dig som förlorat en livskamrat och för dig som har drabbats av sorg tidigt i livet.

Sorgegrupp

Välkommen att besöka Carl Johans kyrka. Onsdagar kl. 16-18

Kyrkan är öppen

Välkommen att besöka Carl Johans kyrka. Onsdagar kl. 16-18

Vad vill och kan du bidra med? Mycket arbete pågår och nytt kommer till i vår församling. Många av medarbetarna är ideella. Vill du också vara mer delaktig i Carl Johans församling? Att arbeta tillsammans är roligt och det finns mycket att göra för den som vill!

Ideellt medarbetarskap

Nyheter i Carl Johans pastorat