Carl Johans församling

”Vem du än är, hur du än har det, så är du sedd, känd och älskad”. Ett sådant rum i Guds rike vill Carl Johans församling vara för dig. På dina villkor, i vardag och högtid.

En kantat för Fastlagssöndagen av Hans Kennemark/Irma Schultz.
3 mars 18.00 i Carl Johans kyrka

Kärlekens sigill

En kantat för Fastlagssöndagen av Hans Kennemark/Irma Schultz. 3 mars 18.00 i Carl Johans kyrka

Vill du lära dig mer om livet, religionerna, människorna och konflikterna? Internationella gruppens program lyfter Mellanösterns många nyanser under 2019.

Mellanöstern i fokus

Carl Johans församlingshem 12.00. Ekumenisk gudstjänst. Högsbo kyrka, bön 18.00 (fika 17.30). Samarbete mellan Högsbo församling & Flatåskyrkan.

Världsböndagen 1 mars 2019

Vad vill och kan du bidra med? Mycket arbete pågår och nytt kommer till i vår församling. Många av medarbetarna är ideella. Vill du också vara mer delaktig i Carl Johans församling? Att arbeta tillsammans är roligt och det finns mycket att göra för den som vill!

Ideellt medarbetarskap

Var med och dela dina tankar om gudstjänst
i Carl Johans församling.
söndagen den 10 mars kl 13-15

Gudstjänst i rörelse

Var med och dela dina tankar om gudstjänst i Carl Johans församling. söndagen den 10 mars kl 13-15

En ny typ av mässa där kyrkorna i Majorna står som värd. I vår är vi i Majornakyrkan. I höst står Carl Johans församling som värd. Vi möts en stund kring vin och bröd 18.30 i Majornakyrkan

onsdagsmässan

Behöver du någon att tala med? Något har hänt i livet, en plötslig sorg, en brusten relation, en situation du inte vet hur man ska hantera. Då kan du behöva någon som lyssnar, någon som kan ge andra perspektiv på situationen. Hit kan du vända dig, troende eller inte och oavsett religionstillhörighet.

Samtal och stöd

Programmet för 2019 är klart.
Välkommen till en spännande vår i Carl Johans församling.

Hållplats - Carl Johan Gemenskapsträffar 2019

Programmet för 2019 är klart. Välkommen till en spännande vår i Carl Johans församling.

Kommande musikaliska händelser i Carl Johans församling
Januari -  3 mars