Carl Johans församling

”Vem du än är, hur du än har det, så är du sedd, känd och älskad”. Ett sådant rum i Guds rike vill Carl Johans församling vara för dig. På dina villkor, i vardag och högtid.

Musik & gemenskap - hela sommaren!
Onsdagar 12.00
Inställt den 28 augusti p.g.a. planeringsdag

Hållplats Carl Johan sommaren 2019

Musik & gemenskap - hela sommaren! Onsdagar 12.00 Inställt den 28 augusti p.g.a. planeringsdag

Författarsamtal med Mian Lodalen, Fredrik Ekelund och  Khaled Alesmael. Samtalen hålls på Stadsbibliotekets trappscen.

Litterär salong Over the Rainbow

Svenska kyrkan samarbetar med andra kristna kyrkor och organisationer under namnet Kyrkan på Pride. Närvaron under festivalen syns både i arrangemang och genom att Kyrkan på Pride har ett tält i Prideparken. Här hittar du de programpunkter som Kyrkan på Pride arrangerar under West Pride i Göteborg 12-16 juni 2019.

Kyrkan på West Pride

I Carl Johans församling finns fonder att söka, för dig som inte får pengarna att räcka till. Från 1 juli förändras öppettiderna för vår Öppna mottagning.

Förändrade rutiner för ekonomiskt stöd

Avkoppling, bad, promenader, fika, lek och samvaro. Välkommen till sommardagar på S:t Olavsgården i juni!

Sommardagar på Styrsö

Kommande musikaliska händelser i Carl Johans församling.

Musik i sommar

Kommande musikaliska händelser i Carl Johans församling.

Vill du lära dig mer om livet, religionerna, människorna och konflikterna? Internationella gruppens program lyfter Mellanösterns många nyanser under 2019.

Mellanöstern i fokus

Vad vill och kan du bidra med? Mycket arbete pågår och nytt kommer till i vår församling. Många av medarbetarna är ideella. Vill du också vara mer delaktig i Carl Johans församling? Att arbeta tillsammans är roligt och det finns mycket att göra för den som vill!

Ideellt medarbetarskap

Nyheter i Carl Johans pastorat