Carl Johans församling

”Vem du än är, hur du än har det, så är du sedd, känd och älskad”. Ett sådant rum i Guds rike vill Carl Johans församling vara för dig. På dina villkor, i vardag och högtid.

Lyssna på Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckströms pod om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik.

Ny pod! Ingen hinner fram

Kapellet har varit stängt för renovering. Nu är renoveringen klar och det vill vi fira med dig! Välkommen på festmässa 31 mars 11.00

Återinvigning av S:ta Birgittas kapell

Konsert och samtal om låtarna och livet.
6 april 19.00
Carl Johans kyrka

Text & musik: Joel Alme

Konsert och samtal om låtarna och livet. 6 april 19.00 Carl Johans kyrka

En ny typ av mässa där kyrkorna i Majorna står som värd. I vår är vi i Majornakyrkan. I höst står Carl Johans församling som värd. Vi möts en stund kring vin och bröd 18.30 i Majornakyrkan

onsdagsmässan

Vill du lära dig mer om livet, religionerna, människorna och konflikterna? Internationella gruppens program lyfter Mellanösterns många nyanser under 2019.

25 mars - Vem, vad och var i det Heliga Landet?

Behöver du någon att tala med? Något har hänt i livet, en plötslig sorg, en brusten relation, en situation du inte vet hur man ska hantera. Då kan du behöva någon som lyssnar, någon som kan ge andra perspektiv på situationen. Hit kan du vända dig, troende eller inte och oavsett religionstillhörighet.

Samtal och stöd

Programmet för 2019 är klart.
Välkommen till en spännande vår i Carl Johans församling.

Hållplats - Carl Johan Gemenskapsträffar 2019

Programmet för 2019 är klart. Välkommen till en spännande vår i Carl Johans församling.

Kommande musikaliska händelser i Carl Johans församling.
Mars t.o.m. maj

Kommande musikaliska händelser i Carl Johans församling. Mars t.o.m. maj

Vad vill och kan du bidra med? Mycket arbete pågår och nytt kommer till i vår församling. Många av medarbetarna är ideella. Vill du också vara mer delaktig i Carl Johans församling? Att arbeta tillsammans är roligt och det finns mycket att göra för den som vill!

Ideellt medarbetarskap