S:t Olavsgården

Lägergården S:t Olavsgården ligger på Styrsö i Göteborgs södra skärgård ett par minuter från en fin badplats och knappt tio minuter från färjan.

Lägergård med plats för 27 personer

S:t Olavsgården är en lägergård som drivs av Carl Johan, Högsbo, Oscar Fredrik, och Masthuggs församling. Gården kan hyras av församlingar, företag och enskilda personer.

S:t Olavsgården är ett tvåvåningshus som är anpassat för 27 personer. Kök och vardagsrum (med bäddsoffa) ligger i bottenvåningen, där finns även en jungfrukammare med en våningssäng. Övriga sovrum med 23 sängplatser ligger på ovanvåningen. Det fristående huset på gården hyrs inte ut. Det finns ingen TV, dvd/video eller radio i huset.

Köket är utrustat för 27 personer. Det finns två spisar med varmluftsugnar, en storköksdiskmaskin som huset håller med maskindiskmedel till.

Begränsad tillgänglighet för rullstolsburna och allergiker

Intill huset finns det en ramp vilken gör det möjligt att komma in med barnvagnar och rullstolar i husets bottenvåning. Det finns även en handikapptoalett.  För övrigt är huset inte handikappsanpassat. Huset är heller inte allergisanerat. Huset är omgivet av en stor tomt med en stor gräsyta på ena sidan av huset och en mindre på andra sidan. Det finns en stor uteplats med tak och uppmurad öppen spis med grill. På uteplatsen finns plats för 25 personer.

Uthyrning dygnsvis

S:t Olavsgården hyrs ut dygnsvis, från kl. 11.30 till kl. 10.30 dagen efter.

HYRESPRISER

Församlingar, ideella föreningar samt skolor och förskolor: 3 500 kr/dygn
Övriga: 5 000 kr/dygn.

Hitta hit

Till Styrsö och S:t Olavsgården åker man kollektivt. Båtarna utgår från Saltholmens brygga.
Adressen till S:t Olavsgården är: Kallbadsvägen 9, 430 84 Styrsö

Bokning

Bokning sker i receptionen vid Oscar Fredriks kyrka.
E-post: oscarfredrik.forsamling@svenskakyrkan.se
Nyckel till gården hämtas och lämnas i receptionen vid Oscar Fredriks kyrka.