Foto: Håkan Berg

Masthuggs församling

Välkommen upp till kyrkan som är öppen varje dag. Tillsammans söker vi det som ger tro, hopp och kärlek. Här möts vi i vardag och högtid. Alla är välkomna!

Öppettider för Masthuggskyrkan

Vi har öppet alla dagar 10-16 (utom tisdagar till kl. 18 och torsdagar till kl. 14). Välkommen in för att tända ett ljus, upptäcka kyrkorummet eller bara sitta en stund. Gudstjänst firas söndagar kl. 11.

Gudstjänster

Det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp.

Staty med fredstecken som står vid havskanten.

Internationella gruppen - Handa för andra

Genom handarbete, samtal och olika insatser är vi en del av Svenska kyrkans internationella arbete, Act.

Barnens katedral

En plats där barn kan växa och där deras röster blir hörda.

Ringar på vattnet i en stilla sjö.

Samtalsmottagning

Du kanske skulle prata med någon? Något har hänt i livet; en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera. Boka tid hos oss!

Pilgrimskvällar i Masthuggskyrkan

Tisdagar i Masthuggskyrkan är en mötesplats för pilgrimer. Vi inspireras av personliga berättelser och att hitta nya vägar i livet.

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Vill du veta vad som händer?

Prenumerera på ett eller flera kalendarier

Till formuläret

Nyheter i Carl Johans pastorat

Utställningar i Masthuggskyrkan 2024

Publicerad:

Världsböndagen för fred och kristen enhet

Publicerad:

Ekumenisk gudstjänst i Flatåskyrkan. Från solens uppgång till dess nedgång firas samma gudstjänst runt hela jorden.

Julkonsert 17 december

Publicerad:

Fira tredje advent i Masthuggskyrkan!

Jul i Masthuggs församling 2023

Publicerad:

Kom och fira julen i kyrkan! Här kan du läsa om julhelgens alla händelser i Masthuggs församling.

Advent i Masthuggs församling 2023

Publicerad:

Välkommen till kyrkan i adventstid!

Kontakta Masthuggs församling

Kontaktuppgifter till personal i Masthuggs församling och våra öppettider.

Kontaktuppgifter till anställda i Masthuggs församling.