Foto: Håkan Berg

Masthuggs församling

Välkommen upp till kyrkan som är öppen varje dag. Tillsammans söker vi det som ger tro, hopp och kärlek. Här möts vi i vardag och högtid. Alla är välkomna!

Masthuggskyrkans öppettider

Under sommaren (1 juni–31 augusti) är Masthuggskyrkan öppen alla dagar kl. 10–17. Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund. Gudstjänst firas söndagar kl. 11.

Gudstjänster

Det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp.

Silhuetter av un grupp ungdomar vid en solnedgång. Text i bild: Bryr sig Gud?

Konfirmation 2022/2023

På våra konfaträffar pratar vi om kristen tro utifrån dina frågor och funderingar. Ge dig själv chansen att som konfirmand få tid för livets stora frågor och lära känna nya människor på samma gång!

Text i bild: Musik i sommarkväll.

Musik i sommarkväll

Fyra torsdagar i augusti får vi njuta av härlig musik i Masthuggskyrkan. Fri entré!

Textilt konsthantverk.

Utställning: Hjärtan mellan bergen – PassionerArt

Majornabaserade konstnären Thomaz Grahl ställer ut textila applikationer och målningar i Masthuggskyrkan under sommaren.

Illustration av en fikatallrik med kaffe och kakor som står på en röd-vit-rutig duk.

Elvakaffe

I sommar möts vi över kaffe och kaka i Masthuggskyrkans ­annex eller i solen utanför.

20 augusti - Vandring för en helad stad

Ekumenisk pilgrimsvandring tillsammans med Hjärta Göteborg. Vi samlas i Kortedala och går längs Pilgrimsleden Göta älv.

En gammal telefonlur med sladd mot en ljusgul bakgrund.

Diakon på telefon

På tisdagar under perioden 14 juni–30 augusti 2022 kan du prata med en diakon på telefon.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Vill du veta vad som händer?

Prenumerera på ett eller flera kalendarier

Till formuläret

Nyheter i Carl Johans pastorat

Utställning: Vi är alla Pinocchio

Publicerad:

Färgstarka, lekfulla och angelägna tavlor av Pietro Raffone ställs ut i Masthuggskyrkan. Konstutställningen pågår mellan 17 september–20 november 2022.

Stilla dag

Publicerad:

Heldag i kyrkan med bön, sång och stillhet. Dörren är öppen, och du väljer själv när du vill komma eller gå under dagen, och vad du vill ägna din tid åt.

Camino café

Publicerad:

Dela minnen och drömmar! Öppen kväll för alla som är intresserade av att vandra i Europa.

Carl Axel Aurelius "På helig mark"

Publicerad:

Föredrag i Masthuggskyrkan med biskop emeritus Aurelius som berättar om pilgrimens historia och nutid.

Elvakaffe

Kontakta Masthuggs församling

Kontaktuppgifter till personal i Masthuggs församling och våra öppettider.

Kontaktuppgifter till anställda i Masthuggs församling.