Kontaktuppgifter till personal i Masthuggs församling och våra öppettider.

Reception

Vår gemensamma reception hittar du i Oscar Fredriks församlingshem, som ligger vid Oscar Fredriks kyrka. Här kan du boka tid för dop, vigsel och begravning och göra lokalbokningar. Du kan också fråga om församlingens verksamheter samt anmäla in- och utträden till Svenska kyrkan.
E-post:  masthugg.forsamling@svenskakyrkan.se

Gatuadress till Masthuggskyrkan

Storebackegatan 15, Göteborg

postadress

Masthuggs församling, Carl Johans Kyrkoplan 1, 414 55  GÖTEBORG

Öppettider

Receptionens besökstider är begränsade under Corona-pandemin, men det går alltid bra att ringa under öppettiderna.

Telefon: 031-731 92 00

Måndag-onsdag: kl. 9-15 (lunchstängt kl. 12-13)

Torsdag: kl. 13-15

Fredag: kl. 9-12

besöksaDRESS till gemensam Reception, oscar fredriks församlingshem

Oscar Fredriks kyrkogata 3, 413 17 Göteborg

Fakturaadress

Carl Johans pastorat, Fack 77801108, Box 15018, 75015 Uppsala

Masthuggskyrkans öppettider

När öppnar kyrkan igen?

Masthuggskyrkan är för tillfället endast öppen i samband med verksamheter och gudstjänster. Det har varit oroligt i och runt kyrkan den senaste tiden och vi har därför valt att hålla stängt. Vi hoppas att snart kunna hålla öppet igen som vanligt.

Vill du se kyrkan går det bra att ringa på i Annexet så öppnar vi för dig! Se kalendern för verksamheter i kyrkorummet och andra lokaler.