Björkekärrs församling

Kontakt

Björkekärrs församling Besöks- och postadress: Sörensens gata 1, 41679 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318000 E-post till Björkekärrs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Björkekärrs församling

VÄLKOMMEN

Hur visar Gud vägen?
Häng med i en studie av Moseböckerna om Guds ledning och mening för oss idag

17 jämnt gudstjänst

Hur visar Gud vägen? Häng med i en studie av Moseböckerna om Guds ledning och mening för oss idag En enkel och avskalad gudstjänst med bibelförklarande predikan den 25 februari kl 17.

Öppet bibelstudium med präst Gunnar Holmquist.
Vårens tema är ”Profetior om Jesus i Gamla Testamentet”

Bibelstudium

Öppet bibelstudium med präst Gunnar Holmquist. Vårens tema är ”Profetior om Jesus i Gamla Testamentet”

När katastrofen slår till är vi där från början och hela vägen mot en ljusare framtid. Med rätt stöd på vägen, blir människor bättre rustade för framtiden och orkar vara aktiva i sina egna liv. Ge en gåva som ger människor kraften att resa sig starkare!

Att resa sig starkare

Alphakurs och gudstjänst på persiska

Persisk mötesplats Björkekärr

Alphakurs och gudstjänst på persiska

Vi är många men längtar efter att bli fler

Vill du bli en ideell kraft i Björkekärrs församling?

Vi är många men längtar efter att bli fler

Om församlingen