Kontakt

Åmåls församling Besöksadress: Åmåls församlingshem, Karlstadsvägen 4, 66237 Åmål Postadress: Box 8, 66221 Åmål Telefon: +46(532)607880 E-post till Åmåls församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Åmåls församling

I Åmåls församling finns många olika aktiviteter i våra församlingshem som passar för barn och familjer. Öppen förskola i Fröskog och Babycafé startar vecka 3. Övriga grupper startar vecka 4.

Barn & Familj

Konfirmand och Ungdom

Vuxengrupper

I Åmåls församling arbetar en organist och två kantorer. Tillsammans bedriver de ett rikt utbud av musik och körverksamhet i församlingens kyrkor och församlingshem.

Musik och körer

1643-2018

Åmål 375 år

1643-2018

. . . tappar vi ofta fotfästet i tillvaron och känner oss vilsna. Vi vet inte vart vi ska vända oss eller vem vi kan lita på. Då har kyrkan ett symbolspråk som kan vara till hjälp. Hit kan man komma för att tända ett ljus, be en bön eller få någon att prata med. Men det finns också mer vi försöker göra:

Om krisen, katastrofen eller olyckan är framme . . .

"Diakoni är medmänsklig omsorg, grundad i Kristi kärlek, uttryckt i kyrkans liv och vill genom barmhärtighet, respekt och solidaritet möta människan och hennes utsatthet."

Samtal och stöd

Församlingskansli

När du vill boka tid för dop, vigsel eller begravning i någon av församlingens kyrkor eller beställa kondoleans.

När du har frågor som rör kyrkogårdar, gravskötsel, gravsättning m.m.

Kyrkogårdsförvaltning

När du har frågor som rör kyrkogårdar, gravskötsel, gravsättning m.m.