"Supersommar" - dagläger i Skyttorp

Kyrkans hus 13-23 juni (vardagar)

barn med ballonger
Foto: bugent /Pixabay

Supersommar är ett dagläger i Skyttorp för barn som går i/gått ut årskurs 4-6.

Datumen som lägret pågår är 13–17 och 20–23 juni.
Vi kommer att ha program varje dag kl. 9-15.

Det blir varierande program med mycket utelek, bad, grillning och en massa annat skoj. Dessutom siktar vi på att göra några utflykter bland annat in till Uppsala för att köra lasergame och bowla. Förhoppningsvis kommer vi också ha några dagar där vädret tillåter simning vid badplatsen i Skyttorp eller i Österbybruk.
Vi anpassar verksamheten och utflykterna efter vädret men oavsett program så börjar och slutar vi dagarna i Kyrkans hus i Skyttorp. Barnen får såväl lunch som frukt och mellis varje dag.

Lägret är kostnadsfritt men ifall barnen vill köpa något under utflykterna kan det vara bra att ha med lite fickpengar.

Antalet platser är begränsade. Du anmäler dig längre ned på sidan.
Hoppas att vi ses på ”Supersommar”!

Vid frågor, tveka inte att kontakta Mattias!

Här kan du anmäla dig till daglägret Supersommar i Skyttorp 13-23 juni (vardagar). Lägret är för dig i åk 4-6.

Får förekomma i tidning/på församlingens hemsida/Facebook/Instagram