En kvinnlig ledare sitter i en ring och spelar gitarr och sjunger för en grupp barn och deras föräldrar.

Minikör i Mariakyrkan

Torsdagar jämna veckor kl 16-16.30. Sångkör för barn 3–6 år. Det ska vara kul att sjunga! Barnvisor, rörelsesånger blandat med nya sånger.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.