Närbild på en ljusslinga i ett fönster.
Foto: Alex & Martin /Ikon

Alltid i Guds tjänst

En blond liten flicka i snickarbyxor och stickad tröja sitter i en kyrkbänk. Andra besökare syns suddigt i bakgrunden.

Upplev advent och jul i Torslanda-Björlanda församling

Välkommen i juletid till din kyrka. Få julkänsla och julefrid i gudstjänster och konserter, samlas vid krubban och/eller fira julnatten med en julnattsmässa och mer där till. GOD JUL.

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Resan till den första julen

Ett julspel för hela familjen! Följ med Familjen Juhlin i deras oväntade julfirande. Boka din biljett redan idag och följ med på en resa till den första julen.

Lunch-jazz på lucia

Under Mötesplats Amhult den 13 december kl 11-13 får vi lyssna till och njuta av Red Mill Jazzmen.

En kopp kaffe står i ett öppet fönster.

Mötesplatser i Björlanda och Torslanda

Under hösten och vintern 2022 bjuds det på gemenskap och enklare fika tillsammans med olika program i Björlanda och Torslanda församlingshem.

En barnhand håller en glaskula som föreställer en jordglob.

Existentiell hälsa

Vad får dig att känna livslust? När livet ställs på sin spets börjar många av oss fundera på vad vi tror på och vad meningen med allt är. Vi startar en samtalsgrupp 8 februari, där de stora frågorna får ta plats och bli konkreta!

De tre kyrkorna. Fr.v. Björlanda, Amhult, Torslanda

Lediga tjänster

Vi söker nu Verksamhetschef, arbetsledande präst eller diakon. Präst, församlingspedagog och kyrkvaktmästare.

Boka online

Boka dop online

För att underlätta för er som vill boka dop erbjuder vi möjligheten att boka tid för dop på webben.

Boka bröllop online

För att underlätta för er som vill gifta er erbjuder nu vi möjligheten att boka tid för vigsel på webben.

Svenska kyrkans appar

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender och appen Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern.

Församlingsexpeditionen

031-731 90 00

Måndag till fredag, 9.30-12.00

Du kan också nå oss via e-post.

Besök- och postadress
Torslanda torg 10
423 32 Torslanda

Boka dop eller vigsel on-line

Ansvarig utgivare

Databasens namn: svenskakyrkan.se/torslanda-bjorlanda
Tillhandahålls av: Torslanda-Björlanda församling (252004–3312)
Giltighetstid: 2019-05-24–2029-05-23
Ansvarig utgivare: Ewa Selin

Personuppgiftsbehandling

Torslanda-Björlanda församling välkomnar Dataskyddsförordningen. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.