Kontakt

Torslanda-Björlanda församling Besöksadress: Torslanda torg 10, 42332 Torslanda Telefon: +46(31)7319000 E-post till Torslanda-Björlanda församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vi vill vara en gemenskap - med och kring Kristus. Vi skapar tillfälle för olika mötesplatser, såväl gudstjänster som föreläsningar och samtalsgrupper, där vi tillsammans kan få växa och inspireras som människor.

Torslanda-Björlanda församling presenterar stolt:
Den stora julfesten – en tredelad julfest för alla!
Tomteloppet - Festen - gudstjänsten

Den stora Julfesten

Torslanda-Björlanda församling presenterar stolt: Den stora julfesten – en tredelad julfest för alla! Tomteloppet - Festen - gudstjänsten

Temakväll den 29 januari. "Sorgens gåva är en vidgad blick",
En livsresa i hoppets tecken – trots allt! med Patrik Hagman.

Livsnära temakväll

Temakväll den 29 januari. "Sorgens gåva är en vidgad blick", En livsresa i hoppets tecken – trots allt! med Patrik Hagman.

Bli medlem

Fyll i din anmälan om inträde i Svenska kyrkan och skicka sedan blanketten till församlingsexpeditionen.

Vi rullar - är du vårt nya hjul?
och att finnas med i församlingens samtalsmottagning.

Diakon eller präst - Lediga tjänster

Vi rullar - är du vårt nya hjul? Kyrka-Arbetsliv är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Volvo Cars. Hit söker vi nu en diakon eller präst för att finnas på plats för anställda och chefer.Arbeta strategisk med att utöka kontakterna med andra arbetsplatser i församlingen och att finnas med i församlingens samtalsmottagning.

Valresultat

Nu är det klart, valresutlatet 2017 till kyrkofullmäktige i Torslanda-Björlanda församling. Klicka här för att se resultatet

Bokningscentralen

Öppet måndag - fredag:
09.00 - 12.00 & 13.00 - 16.00

Ring för att boka dop, vigsel eller begravning i Torslanda–Björlanda församling. Här går det också bra att boka lokal för samkväm i samband med kyrkliga handlingar.