Kontakt

Torslanda-Björlanda församling Besöksadress: Torslanda torg 10, 42332 Torslanda Telefon: +46(31)7319000 E-post till Torslanda-Björlanda församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vi vill vara en gemenskap - med och kring Kristus. Vi skapar tillfälle för olika mötesplatser, såväl gudstjänster som föreläsningar och samtalsgrupper, där vi tillsammans kan få växa och inspireras som människor.

Valresultat

Nu är det klart, valresutlatet 2017 till kyrkofullmäktige i Torslanda-Björlanda församling. Klicka här för att se resultatet

Välkommen med i det som händer i församlingens temavecka den 16-22 oktober

Lutherveckan

Välkommen med i det som händer i församlingens temavecka den 16-22 oktober

Här hittar du Torslanda-Björlanda församlings lediga tjänster. Just nu söker vi en vaktmästare och en präst.

Lediga tjänster

Fyll i din anmälan om inträde i Svenska kyrkan och skicka sedan blanketten till församlingsexpeditionen.

Bli medlem

Bokningscentralen

Öppet måndag - fredag:
09.00 - 12.00 & 13.00 - 16.00

Ring för att boka dop, vigsel eller begravning i Torslanda–Björlanda församling. Här går det också bra att boka lokal för samkväm i samband med kyrkliga handlingar.