Vi vill vara en gemenskap - med och kring Kristus. Vi skapar tillfälle för olika mötesplatser, såväl gudstjänster som föreläsningar och samtalsgrupper, där vi tillsammans kan få växa och inspireras som människor.

8 maj. MEDAN VI FORTFARANDE ÄLSKAR - En kväll om kärlekens friskvård med Mattias Stølen Due.

Livsnära temakväll

Här hittar du Torslanda-Björlanda församlings lediga tjänster. Just nu söker vi en präst till distrikt Björlanda och en medhälpare (två timmar per dag) till förskolan Änglagården

Lediga tjänster

Fyll i din anmälan om inträde i Svenska kyrkan och skicka sedan blanketten till församlingsexpeditionen.

Bli medlem

Bokningscentralen

Öppet måndag - fredag:
09.00 - 12.00 & 13.00 - 16.00

Ring för att boka dop, vigsel eller begravning i Torslanda–Björlanda församling. Här går det också bra att boka lokal för samkväm i samband med kyrkliga handlingar.