Kontakt

Torslanda-Björlanda församling Besöksadress: Torslanda torg 10, 42332 Torslanda Telefon: +46(31)7319000 E-post till Torslanda-Björlanda församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vi vill vara en gemenskap - med och kring Kristus. Vi skapar tillfälle för olika mötesplatser, såväl gudstjänster som föreläsningar och samtalsgrupper, där vi tillsammans kan få växa och inspireras som människor.

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får alla Svenska kyrkans medlemmar som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem de kommande fyra åren.

Kyrkoval

I ÅR HÄNDER DET!

Få nya vänner, åk på läger, ha roligt med andra, fundera
över livet – allt tillsammans med Gud.

Konfirmation

I ÅR HÄNDER DET! Få nya vänner, åk på läger, ha roligt med andra, fundera över livet – allt tillsammans med Gud.

Här hittar du Torslanda-Björlanda församlings lediga tjänster. Just nu söker vi en präst till distrikt Björlanda.

Lediga tjänster

Fyll i din anmälan om inträde i Svenska kyrkan och skicka sedan blanketten till församlingsexpeditionen.

Bli medlem

Bokningscentralen

Öppet måndag - fredag:
09.00 - 12.00 & 13.00 - 16.00

Ring för att boka dop, vigsel eller begravning i Torslanda–Björlanda församling. Här går det också bra att boka lokal för samkväm i samband med kyrkliga handlingar.