Kontakt

Torslanda-Björlanda församling Besöksadress: Torslanda torg 10, 42332 Torslanda Telefon: +46(31)7319000 E-post till Torslanda-Björlanda församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vi vill vara en gemenskap - med och kring Kristus. Vi skapar tillfälle för olika mötesplatser, såväl gudstjänster som föreläsningar och samtalsgrupper, där vi tillsammans kan få växa och inspireras som människor.

I ÅR HÄNDER DET!

Få nya vänner, åk på läger, ha roligt med andra, fundera
över livet – allt tillsammans med Gud.

Konfirmation

I ÅR HÄNDER DET! Få nya vänner, åk på läger, ha roligt med andra, fundera över livet – allt tillsammans med Gud.

Här hittar du Torslanda-Björlanda församlings lediga tjänster. Just nu söker vi en arbetsledande komminister/distriktschef och en präst till distrikt Björlanda.

Lediga tjänster

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får alla Svenska kyrkans medlemmar som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem de kommande fyra åren.

Kyrkoval

Staffan Birgersson en av de nyvigda prästerna i Göteborg, Staffan kommer att tjänstgöra som pastorsadjunkt i Torslanda-Björlanda församling under sitt första år som präst. Därefter är han behöriga att söka tjänst i Svenska kyrkan.

Staffan Birgersson

Fyll i din anmälan om inträde i Svenska kyrkan och skicka sedan blanketten till församlingsexpeditionen.

Bli medlem

Bokningscentralen

Öppet måndag - fredag:
09.00 - 12.00 & 13.00 - 16.00

Ring för att boka dop, vigsel eller begravning i Torslanda–Björlanda församling. Här går det också bra att boka lokal för samkväm i samband med kyrkliga handlingar.