Boka dop online

För att underlätta för er som vill boka dop erbjuder nu vi möjligheten att boka tid för dop på webben.

Boka dop

• Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Hittar du ingen tid som passar eller undrar över något? Kontakta oss på 031-7319000 eller via e-post.
  • Det finns även möjlighet att hyra lokal för dopkalas. Om ledig lokal finns syns det i respektive doptid i kalendern. Kostnad för lokalhyra är 800 sek, observara att detta är en kostnad som bara tillkommer om man bokar lokal för dopkalas.
  • Med reservation för eventuella ändringar vad gäller bemanningen (präst och musiker).
  • Observera att din bokning är preliminär tills du har fått en bekräftelse via e-post från församlingens expedition.