Konfirmation 2020-2021

I ÅR HÄNDER DET! Få nya vänner, åk på läger, ha roligt med andra, fundera över livet – allt tillsammans med Gud.

Va roligt att du hittat hit - här kan du som är nyfiken förhoppningsvis hitta en grupp som passar dig!

Har du tankar om livet, kyrkan och Gud? Finns det ens någon Gud?
Detta och mycket mer handlar konfan om! Vi förutsätter inte att du tror eller kallar dig kristen, men i konfan finns det en chans att ta reda på mer om Gud och vad kristen tro handlar om.

Anmälan till konfan 2020-2021 är öppen

Länk till anmälan och mer information finns under respektive grupp

Välkommen med i någon av våra härliga grupper!

För mig var konfatiden sjukt rolig och lärorik. Jag fick se och uppleva nya saker, men framför allt öppnades en ny gemenskap med massa nya vänner

Nova Cairns

Det har varit en ny gemenskap där vi fått nya vänner. Inte vad vi trodde, inte direkt bara sitta och plugga Bibeln. Vi har fått tänka till omkring olika frågor, hur man ska va som människa och sånt. Det är verkligen värt att vara med på konfan, allt som vi gjort har varit roligt. Ta med era kompisar, detta är inget man ångrar!

Alma Olander och William Lindkvist
Philip  MacInnes