Vi söker nu en präst som har fokus på gudstjänst, barn- och familjeverksamhet.

Komminister 100%

Torslanda-Björlanda församling söker dig som är präst och vill arbeta med särskilt fokus på gudstjänst, barn- och familjeverksamhet. Söndagens gudstjänster i Torslanda kyrka präglas av ett aktivt konfirmandarbete, trogna besökare och ett rikt musikalisk och liturgisk liv. Som präst finns många möjligheter att påverka, utveckla och arbeta med gudstjänsten i team med ideella medarbetare och kollegor.

Barn- och familjeverksamheten är viktig, därför vill vi att du känner lite extra för detta. Tillsammans med ett team bestående av musiker, pedagog och fritidsledare möter barnen och deras föräldrar genom barnkörer, öppen barnverksamhet, baby- och barnrytmik, samt församlingens öppna förskola Liten och stor.

Det ingår veckomässor, konfirmandarbete, kyrkliga handlingar, samt besök på äldreboende. Församlingen erbjuder många olika spår i konfirmandverksamheten och det är populärt att vara konfirmand i församlingen. Unga ledare utvecklas ständigt. Lägerdygn ingår.
Församlingen har en samtalsmottagning. Utbildning och erfarenhet i själavård är meriterande.

Läs mer och ansök direkt här vi ser fram mot din ansökan.

Spontanansökningar

Vi är alltid intresserad av engagerade medarbetare, om du är intresserad av att arbeta i Torslanda-Björlanda församling är du välkommen att lämna dina uppgifter för kommande rekryteringar.

Är du intresserad?

Hör av dig till kyrkoherde Mats-Ola Nylén via denna länk.