Sura-Ramnäs församling

Svenska kyrkan i Surahammar, Ramnäs och Virsbo. Församlingsexp hittar du i församlingshemmet Källmoragården på Hjulmakarvägen 33 i Surahammar. Exp-tider i sommar: Mån, ons & fre: kl 9-12

CORONAVIRUS - COVID 19

Med hänvisning till smittorisken är församlingens ordinarie verksamhet pausad. Se nedan för tillfällig verksamhet.

Det är inte heller möjligt att göra oanmälda besök till församlingsexp.

Vi hänvisar till exp telefonnr 0220-464 60, eller personalens direktnr, för kontakt, eller  e-post: sura-ramnas.forsamling@svenskakyrkan.se

Boka tid innan besök. Tack.

TÄNK PÅ BRANDRISKEN

Vi ber er att under sommaren tänka på brandrisken med gravljus och uppmanar till begränsad användning av gravljus med låga. Ett gravljus är litet men det brinner länge, ibland 5 dygn,och kan utgöra en brandfara.

Ljusen kan blåsa omkull eller ett djur kan stöta till det. Även gravljus i glas innebär en brandfara, då de kan spricka och risken att skada sig på glas finns.

Att sätta gravljus på en älskad anhörig eller väns grav är en fin tradition som har ett stort värde men vi vill undvika faran för brand.

Håll koll på om eldningsförbud gäller på https://www.dinsakerhet.se/

Lägg eller plantera gärna en blomma istället!

I lokalbladet "Här & Nu" annonserar vi om vad som händer i församlingen, t ex gudstjänster och gruppaktiviteter.

Aktuellt

Under tiden 29 juni - 21 aug har församlingsexp öppet måndagar, onsdagar och fredagar kl 9-12

Sommartider

I församlingsinstruktionen finns en beskrivning av Sura-Ramnäs församling och verksamheten som bedrivs.

Församlingsinstruktion

Församlingen finns på Facebook och på Instagram, med namnet suraramnasforsamling. Följ oss gärna och dela. Det går naturligtvis även att kommunicera med oss här.

Sura-Ramnäs församling i sociala medier