Other languages with Google Translate

Kontakt

Sura-Ramnäs församling Besöksadress: Hjulmakarvägen 33, 73533 Surahammar Postadress: Box 39, 73521 Surahammar Telefon:+46(220)46460 E-post till Sura-Ramnäs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sura-Ramnäs församling

Svenska kyrkan i Surahammar, Ramnäs och Virsbo. Församlingsexp hittar du i församlingshemmet Källmoragården på Hjulmakarvägen 33 i Surahammar. Exp-tider: Mån, tis, ons & fre: kl 9-12 samt tors: kl 10-12 (Sommartid 24/6-25/8: Mån, ons & fre 9-12)

Bild: Petter Svärd
Sommarens gudstjänster med musik, andra gudstjänster och verksamheter i Sura-Ramnäs församling

Sommar 2019

Tisdagar och torsdagar kl 14-16.

Välkommen!

Sommarcafé

Liksom de senaste åren kommer det även i år att bli sommarcafé på Källmoragården. Första gången är 2 juli och sista är 1 augusti.  Tisdagar och torsdagar kl 14-16. Välkommen!

I lokalbladet "Här & Nu" annonserar vi om vad som händer i församlingen, t ex gudstjänster och gruppaktiviteter.

Aktuellt

Sura kyrka är öppen dagligen kl 10-15. Välkommen.

Sjätte sinnet

Sjätte sinnet 2 juni - 1 september. När Västerås stift för femte gången öppnar kyrkorna för samtidskonst på temat Sjätte sinnet erbjuds besökaren en unik möjlighet till fördjupning. Sura kyrka är öppen dagligen kl 10-15. Välkommen.