Sura-Ramnäs församling

Kontakt

Sura-Ramnäs församling Besöksadress: Hjulmakarvägen 33, 73533 Surahammar Postadress: Box 39, 73521 Surahammar Telefon: +46(220)46460 E-post till Sura-Ramnäs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sura-Ramnäs församling

Svenska kyrkan i Surahammar, Ramnäs och Virsbo

Musikgudstjänster i sommar - söndagar kl 16.00

Bild: Petter Svärd

Virsbo kyrka 23 juli  -  ”Om sommaren sköna”

Ros-Marie Broström – sång

Gunilla Ivarsdotter – piano

Hans Lindmark

Sura kyrka 6 aug  -  ”Visor och ballader i sommartid”

Stieg Fröberg – sång

Gunilla Ivarsdotter – piano

Präst: Cecilia Alsterlund

Kälmmoragården 20 aug  - ”Som en sommarvind”

PRO sång- och musikgrupp

Hans Lindmark

Ladda ner programmet här

Tillsammans gör vi kyrkovalet!

www.svenskakyrkan.se/kyrkoval

Kyrkoval

Alla medlemmar i Svenska kyrkan som senast på valdagen den 17 september 2017 fyller 16 år, har en demokratisk möjlighet att faktiskt påverka hur Svenska kyrkan ska styras. Att gå och rösta på de som du bäst tror kan föra din talan i din församling, i stiften och på nationell nivå är en unik möjlighet att få utrycka din åsikt. Tillsammans gör vi kyrkovalet! www.svenskakyrkan.se/kyrkoval

Under tiden 26 juni - 27 aug har församlingsexp öppet måndagar, onsdagar och fredagar kl 9-12

Sommartider

I lokalbladet "Här & Nu" annonserar vi om vad som händer i församlingen, t ex gudstjänster och gruppaktiviteter.

Aktuellt

I Sura-Ramnäs församling finns tre kyrkor; Ramnäs kyrka, Sura kyrka och Virsbo kyrka. Dessutom finns det ett kapell på församlingshemmet Källmoragården.

Våra kyrkor

I församlingsinstruktionen finns en beskrivning av Sura-Ramnäs församling och verksamheten som bedrivs.

Församlingsinstruktion

Det finns många skäl att vara medlem i Svenska kyrkan. På den här sidan ser du några av dem. Du är viktig, och du behövs!

Medlem i Svenska kyrkan