Other languages with Google Translate

Kontakt

Sura-Ramnäs församling Besöksadress: Hjulmakarvägen 33, 73533 Surahammar Postadress: Box 39, 73521 Surahammar Telefon: +46(220)46460 E-post till Sura-Ramnäs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sura-Ramnäs församling

Svenska kyrkan i Surahammar, Ramnäs och Virsbo

söndag 18 november

Bild: Petter Svärd

På söndag 18 november är det söndag före domssöndagen och rubriken är: Vaksamhet och väntan.

Söndagens gudstjänster

kl 11.00 Gudstjänst med små och stora på Källmoragården

Barnkören och Ungdomskören, Gunilla Ivarsdotter och Stina Pejmo Lundin

kl 16.00 Mässa i Virsbo kyrka

Gunilla Ivarsdotter och Stina Pejmo Lundin

När den nya kyrkohandboken togs i bruk ordnades en temakväll för att titta på de nya förslagen för gudstjänsterna i församlingen.

Nu är det dags att följa upp med en kväll för att fundera kring hur dessa har fungerat, hur det har känts med delvis nya texter och ny musik och
samtidigt titta på det som kommer.

För när det nya kyrkoåret inleds blir också ordningen för gudstjänsterna ny igen. Det beror på att kyrkoårets olika perioder har lite olika fokus.

Därför finns det en möjlighet för alla intresserade att få titta på agendan, prova att sjunga och ”smaka på” det som blir nytt inför adent och jul.

Torsdag 15 november kl 18 på Källmoragården

Välkommen