Foto: Petter Svärd

Babysång

Digital babysång som du kan delta på hemifrån. NYTT TEMA: Händer och rörelse

After school

Du som går i årskurs 4-6 är välkommen till Källmoragården på ”after school” Torsdagar kl 13.15-15.30 Utomhus så länge det går in på höstterminen Kontakt: Maria Jäder Tietäväinen, tel 0220-46469.

Barnkör

Barnkören, för barn 6-11 år. Onsdagar kl 15.30 träffas kören utomhus för att sjunga. För mer info kontakta Gunilla Ivarsdotter.

Ungdomskör - pausar pga smittoläget

Ungdomskören vänder sig både till killar och tjejer i åldern 12-20 år. Kören pausar pga smittoläget tills vidare, men det kan förändras och vi försöker lägga ut aktuell info här, så snabbt vi kan. För mer info kontakta Gunilla Ivarsdotter.

Konfirmation

Konfirmationen handlar om att diskutera, uppleva, mötas, att ha någonstans att gå där man helt och fullt kan vara sig själv.  Här finns de alternativ som Sura-Ramnäs församling erbjuder.

Konfirmandassistenter

Du som är konfirmerad kan vara konfirmandassistent, dvs ledare för nästa grupp konfirmander.

Svenska Kyrkans Unga

SKU (Svenska kyrkans unga) har aktiviteter som riktar sig till dig som är från 13 år och äldre, varje onsdag kl 18. För att delta på SKU behöver du bli medlem, medlemskap löser du på plats och det kostar ingenting.