Sigtuna församling är Sveriges äldsta levande församling, och än idag bjuder Mariakyrkans klockor in till gudstjänst flera gånger i veckan. Många barn och vuxna låter sig döpas här och bli en del av gemenskapen. ! Här på hemsidan hittar du information om våra olika gemenskaper och events, och hoppas att du hittar något som gör dig nyfiken! Vi vill särskilt bjuda in dig till Söndagens huvudgudstjänst, varje Söndag i Mariakyrkan klockan 11. Välkommen

Missa ingenting - få tips om kommande händelser direkt på mailen!

Församlingen skapade nyligen ett nyhetsbrev, som ges ut varje Fredag med tips om kommande händelser. På kort tid har vi fått över hundra prenumeranter, och vi är mycket glada över att så många är nyfikna på vad som sker i Sigtuna! Vi ser nyhetsbrevet som ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad och upptäcka något nytt.

Vill du också få nyhetsbrevet varje Fredag? Klicka på länken nedan och fyll i din mailaddress så får du nästa brev när det skickas på kommande fredag. Välkommen!

Prenumerera nu