Sigtuna församling är Sveriges äldsta levande församling, och än idag bjuder Mariakyrkans klockor in till gudstjänst flera gånger i veckan. Många barn och vuxna låter sig döpas här och bli en del av gemenskapen. ! Här på hemsidan hittar du information om våra olika gemenskaper och events, och hoppas att du hittar något som gör dig nyfiken! Vi vill särskilt bjuda in dig till Söndagens huvudgudstjänst, varje Söndag i Mariakyrkan klockan 11. Välkommen

Anmälan till höstens konfirmationsgrupper!

Den 27/9 har vi inskrivning till de konfirmationsgrupper som börjar i höst! Om du har börjat åttan och vill träffa nya vänner, ha roligt och lära dig om kyrkans tro, så ta chansen att testa! Klicka här för att läsa mer om de spännande grupper snart startar - det finns ännu plats. Om du klickar på länken så kan du också göra en digital anmälan där. Välkommen!

SIGTUNA HJÄLPER SIGTUNA!

Tillsammans hjälper vi riskgrupper i Sigtuna att handla mat. Skicka ett sms eller ring  på måndag kl 13-15 volontär Gunhild Jesperson på tel 072-739 0049 så berättar hon mer. Tack!

Missa ingenting - få tips om kommande händelser direkt på mailen!

Församlingen skapade nyligen ett nyhetsbrev, som ges ut varje Fredag med tips om kommande händelser. På kort tid har vi fått över hundra prenumeranter, och vi är mycket glada över att så många är nyfikna på vad som sker i Sigtuna! Vi ser nyhetsbrevet som ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad och upptäcka något nytt.

Vill du också få nyhetsbrevet varje Fredag? Klicka på länken nedan och fyll i din mailaddress så får du nästa brev när det skickas på kommande fredag. Välkommen!

Prenumerera nu