Other languages with Google Translate

Sigtuna församling är Sveriges äldsta levande församling. Detta till trots är den högst levande och erbjuder gudstjänster, mässor och högmässor vid flera tillfällen i veckan. Här finns även ett rikt utbud av verksamheter för barn, ungdomar och vuxna - och många väljer att låta sig vigas eller vill döpa sitt barn i någon av våra kyrkor. Varmt välkommen till oss!

Kyndelsmässodagen Söndag 2 februari
Kl 11.00 i Mariakyrkan
Familjegudstjänst med barnkören Minores Mariae. Jakob Tronêt, Josef Edebol, kyrkfika på församlingsgården Munken efteråt. Varmt välkomna!

Kl 14.00 i Haga kyrka
Ljusmässa, Josef Edebol, kyrkkaffe

Septuagesima - Söndag 9 februari
kl 11.00 Högmässa Predikan:Andreas Edin, celebrant Jakob Tronêt,kyrkkaffe
kl 18.00 Jakobs Stege i Olov Hartmans studiokyrka

Bild: Hans Hartman

Biskop Jonas Jonson berättade om sin nya bok ”Missionärerna - En biografisk berättelse om Svenska kyrkans mission 1874-1974” vid kyrkaffet eftar att ha predikat i högmässan söndagen 19 januari.