Sigtuna församling är Sveriges äldsta församling. Detta till trots är den högst levande och erbjuder gudstjänster, mässor och högmässor vid flera tillfällen i veckan. Här finns även ett rikt utbud av verksamheter för barn, ungdomar och vuxna - och många väljer att låta sig vigas eller vill döpa sitt barn i någon av våra kyrkor. Varmt välkommen till oss!

13 februari kl. 18.30 i Mariakyrkan - fritt inträde

Föredrag från Situna Dei

13 februari kl. 18.30 i Mariakyrkan - fritt inträde

3 februari kl.11.00, Församlingsgården Munken

Kerstin Propper

3 februari kl.11.00, Församlingsgården Munken

Lördag 10 februari 2018 kl. 11.00

Heliga Anna av Novgorod

Lördag 10 februari 2018 kl. 11.00

Klicka här för kontaktuppgifter till församlingen.

Klicka här för kontaktuppgifter till församlingen.

Välkommen att besöka oss i någon av våra kyrkor eller
i församlingsgården Munken!

Öppettider

Välkommen att besöka oss i någon av våra kyrkor eller i församlingsgården Munken!

Här får du veta lite mer om våra kyrkor och de andra byggnader som är en del av Sigtuna församling.

Våra kyrkor och andra byggnader

Sigtuna församling söker gravrättsinnehavare till flera gravplatser på Sigtuna och Haga kyrkogårdar.

Delgivning

Dop, vigsel, konfirmation och begravning är gudstjänster som alla tolkar livets stora milstolpar. Vi får sätta in dessa viktiga händelser i ett meningsfullt sammanhang. Välkommen att dela dessa med oss i Sigtuna församling och Svenska kyrkan.

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

På denna sida vill vi presentera vår verksamhet för dig. Det finns något för alla: barn, unga, vuxna, musikälskaren, du som söker gemenskap och som vill möta andra människor. Välkommen!

Vår verksamhet

Svenska kyrkans sociala arbete kallas diakoni. Till församlingens grundläggande uppgift hör att utöva diakoni. Det innebär omsorg om och möte med människor i utsatta situationer.

Diakoni

Vi är många som tillsammans utgör Sigtuna församling. Du som är nyfiken kan läsa mer här!

Om Sigtuna församling