Sigtuna församling Besöksadress: Olofsgatan 2, 19330 Sigtuna Telefon: +46(8)59250454 E-post till Sigtuna församling Webbplats

Sigtuna församling är Sveriges äldsta församling. Detta till trots är den högst levande och erbjuder gudstjänster, mässor och högmässor vid flera tillfällen i veckan. Här finns även ett rikt utbud av verksamheter för barn, ungdomar och vuxna - och många väljer att låta sig vigas eller vill döpa sitt barn i någon av våra kyrkor. Vår verksamhet flyttar nu in i den nyrenoverade församlingsgården Munken. Varmt välkommen till oss!

Här kan du läsa om det som är aktuellt och som händer i Sigtuna församling.

Nyheter i Sigtuna församling

Här kan du läsa om det som är aktuellt och som händer i Sigtuna församling.

Klicka här för kontaktuppgifter till församlingen.

Klicka här för kontaktuppgifter till församlingen.

Dop, vigsel, konfirmation och begravning är gudstjänster som alla tolkar livets stora milstolpar. Vi får sätta in dessa viktiga händelser i ett meningsfullt sammanhang. Välkommen att dela dessa med oss i Sigtuna församling och Svenska kyrkan.

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

På denna sida vill vi presentera vår verksamhet för dig. Det finns något för alla: barn, unga, vuxna, musikälskaren, du som söker gemenskap och som vill möta andra människor. Välkommen!

Vår verksamhet

Svenska kyrkans sociala arbete kallas diakoni. Till församlingens grundläggande uppgift hör att utöva diakoni. Det innebär omsorg om och möte med människor i utsatta situationer.

Diakoni

Vi är många som tillsammans utgör Sigtuna församling. Du som är nyfiken kan läsa mer här!

Om Sigtuna församling

Här får du veta mer om våra kyrkor och andra byggnader som är en del av Sigtuna församling.

Våra kyrkor och andra byggnader

Svenska kyrkan, tro och andlighet