Konfirmation info och anmälan 2021/2022

Här hittar du information och anmälan till två spännande konfirmationsalternativ för läsåret 21/22. Här finns också en fantastisk film som våra ledare och fjolårets konfirmander medverkar i, där du får en liten glimt av hur det är att konfirmera dig hos oss!

Strax härnedan ska våran introfilm med församlingens ungdomar och konfirmander dyka upp! Om den inte syns, klicka här så kommer du direkt till den på Youtube.

Vill du vara konfirmand hos oss?

Att konfirmera sig betyder kort och gott att bekräfta – bekräfta dopet. Är man inte döpt går det fint att döpa sig under konfirmationsläsningens gång och samtidigt bli medlem i Svenska kyrkan. Förra året döpte vi 6 ungdomar som inte redan var döpta som barn!

Under konfirmationstiden får man en chans att stanna upp mitt i vardagsbruset, lära känna sig själv, träffa nya härliga människor (även från andra skolor) men också tid att fundera kring tron och detta med Gud och Jesus. Vi firar gudstjänst i Mariakyrkan som är vår huvudkyrka. Kyrkan är gammal med anor tillbaka till 1200-talet där dominikanermunkarna sjöng sina växelsånger varje dag. Nu får du och jag föra den traditionen vidare! Och sist men inte minst - VÅRA LÄGER! Våra ungdomar säger att de är oförglömliga! Bara känslan i bussen på fredagskvällen när vi exempelvis är på väg till Dalarna med 50 ungdomar är fantastisk! Se gärna vår hype-video! Vi har roligt i kyrkan!  Missa inte! :)

Vill du veta mer om vårt ungdomsarbete, till exempel om öppet hus för ungdomar på munken onsdagar kl 19-21? Klicka här!

Björkögården

SOMMARKONFA BJÖRKÖ AUG 2022 - WOO!

Följ med på sommarkonfa till Björökögården kursgård i Väddö 2022. Vi bor tillsammans i naturnära miljö, alldeles intill en fin badplats med brygga. Det finns stora gräsytor med fotbollsplan, kanoter och en vild skog runt knuten.

Vi är på läger 6-14 aug 2022. Under 9 dagar delar vi dygnet-runt-liv tillsammans med kompisar och ledare. Genom samtal, gemenskap, lek och andaktsliv lär vi känna varandra, oss själva och kristen tro. På Björkögårdens kursgård bor vi i flerbäddsrum och får god, hemlagad mat till frukost, lunch och middag. Innan och efter lägret har vi några hemmadagar i Sigtuna. HAKA PÅ :) :) :)

Inskrivning: 26/9 kl. 11.00, Högmässa Mariakyrkan.  Ta med dig dina föräldrar!

Träffas: 1-14 aug, men också på kvällen den 17e aug samt hela lör 20e.

Konfirmation: Sön 21 aug kl. 11.00 i Mariakyrkan.

Kostnad: 2000kr

ONSDAGSGRUPPEN

Onsdagsgruppen är ett härligt konfa-alternativ där vi träffas varje onsdag kl. 16.00 - 18.45. Eftersom vi ses så ofta blir vi snabbt ett sammansvetsat gäng där vi får vara oss själva. Varje träff innehåller fika, gemenskap, undervisning och en mässa. Vi reser i väg på tre härliga läger: ett kickoffläger i oktober, ett höstterminsläger i november/dec, och ett vårterminsläger i mars.

Träffas: Församlingshemmet Munken, onsdagar kl. 16.00–18.45.

Kickoff: 1/10 - 3/10 Vårdnäs stiftsgård utanför Linköping.

Höstterminsläger: Lägerdatum kommer snart... Rättviks stiftsgård.

Vårterminsläger: 18/3-20/3 Stjärnholms slott.

Inskrivning: 26/9 kl. 11.00, Högmässa Mariakyrkan. Ta med dig dina föräldrar!

Konfirmation: Sön 5 juni (Pingstdagen) i Mariakyrkan kl. 11.00 och 13.00

Kostnad: Helt gratis!

Välkommen att anmäla dig till årets konfa! Fyll i formuläret nedan. För att hålla er uppdaterade kommer ni få information om församlingens verksamhet per email - den som önskar kan enkelt själv avprenumerera från informationen.

Välj en grupp:

Välkommen ombord konfagänget 2021/2022! Du kommer att få ett bekräftelsemail när du gjort din anmälan - om du ej får detta, prova igen eller kontakta oss.

Har du frågor?
Kontakta: