Öppna förskolan

För hemmavarande föräldrar eller andra vuxna med barn i åldern 0-6 år.

Bild: Hans Hartman

Välkommen till Öppna förskolan i församlingsgården Munken!

Höstterminen börjar måndagen 28/8. I Höst har vi öppet måndagar och torsdagar 9.30 - 12.00 (OBS! Ny dag!)

Verksamheten är tänkt för att hemmavarande förälder eller anhörig med barn i åldrarna 0-6 år ska kunna komma till oss för att leka, pyssla, läsa en tidning, fika eller prata med andra vuxna.

De flesta som kommer har barn som är under 18 månader, men man är välkommen med barn som är upp till sex år. Verksamheten är helt öppen, d v s man kan droppa in när det passar och stanna så länge man vill under våra öppettider. Verksamheten hos oss särskiljer sig från ett vanlig förskola främst i att föräldrarna stannar kvar och själva har ansvar för sina barn.

Det som även särskiljer Sigtuna församlings Öppna förskola från den kommunala är att vi bedriver verksamheten i Svenska Kyrkans regi.

För vidare information, ring 08-592 504 54.