Körverksamhet för barn och unga

Tycker du som är ung det är roligt att sjunga. I Sigtuna församling finns tre körer för dig som är yngre. Vi har kul när vi tar ton tillsammans och sjunger några gånger per termin i gudstjänsten i Mariakyrkan.

Minores Mariae barnkör hösten 2016
Hans Hartman Bild: Hans Hartman

Körverksamheten för barn och unga

I Sigtuna församling finns det tre körer för sångglada barn- och ungdomar. Välkommen till oss i någon av dem - det finns plats även för dig!

Sångknopparna – är vår nystartade sånggrupp för barn som är 5 – 7 år, där vi sjunger och leker med tonerna på torsdagar kl. 17.15 – 18.00.

Barnkören
(årskurs 2 – 4) – fikar och sjunger på onsdagar  kl. 14.00 – 16.00.

Ungdomskören
(årskurs 5 – 9) – sjunger på tisdagar kl.  15.00 - 16.00.

Alla sångglada tjejer och killar är varmt välkomna och vi startar vårterminen i vecka 3 för alla grupperna. Vi sjunger vid några tillfällen per termin i någon av gudstjänsterna i Mariakyrkan och varje jul är det barn- och ungdomskören som ser till att det blir en stämningsfull Luciahögtid.

För frågor eller anmälan, kontakta körledare Margareta Stevensson på telefon 0707-63 29 90 eller mail Margareta Stevensson.

VÄLKOMMEN!

Mariae ungdomskör hösten 2016