Pressrum

I pressrummet hittar du som är journalist våra pressmeddelanden och övrigt pressmaterial. Pressjouren nås dygnet runt på telefon 018-16 94 75.

Vi publicerar våra pressmeddelanden på Mynewsdesk. Där hittar du även våra kontaktpersonerpressmaterial, debattartiklar och rapporter.

Arkivet med fria pressbilder finns i Bildbanken IKON. Det krävs ingen inloggning till pressarkivet, klicka bara på OK. Bilder i pressarkivet får användas för att informera om Svenska kyrkans verksamhet. Fotografens namn ska anges vid publicering.

Press material – JOINT CATHOLIC-LUTHERAN COMMEMORATION OF THE REFORMATION

On the website Joint catholic-lutheran commemoration of the reformation you will find texts, photos for download and videos (vimeo).

The Joint Ecumenical Commemoration of the Reformation in Lund and Malmö 31 October 2016

Svenska kyrkan i siffror

Svenska kyrkan har 6,1 miljoner medlemmar. Tidigare medlemssiffror, siffror för verksamheterna i församlingar och pastorat och annan statistik som rör Svenska kyrkan samlar vi på statistiksidorna.

Mer statistik om Svenska kyrkan