Öppen förskola 0-6 år Fässbergs Mariagård

Fredagar kl 9-12. Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. OBS! Ibland ses vi utomhus istället. Se kalendern för aktuell information.

Öppna förskolan, Fässbergs Mariagård

Fredagar kl. 9.00-12.00 i Fässbergs Mariagård.

Här är de yngsta barnen 0-6 år välkomna med vuxen. Här finns plats för frilek, pyssel, samtal och fika i vårt café. Det går bra att värma egen mat. Sång & Rytmikstund fredagar kl. 9:45 & 10:30. Kontakt: Jill Olandersson

Ingen anmälan.​

Välkommen!

Hör av dig

För behov av enskilt samtal kontakta Caroline Casco. Vill ni ha en pekbibel eller en Bibel för 4-åringen kontakta Jill Olandersson.

Kolla kalendern och Facebook

OBS! Ibland ses vi utomhus istället, se kalendern för aktuell info. Håll gärna koll även på Fässbergs församlings Facebook-sida för olika tips på aktiviteter med ditt barn.

Messy Church i Fågelbergskyrkan 18 september

Söndag 18 september kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

Apelgårdens kyrka

Familjegudstjänst i Apelgården 4 september

Gudstjänst med barn och vuxna i Apelgårdens kyrka, söndag 4 september kl 11-12.15. Med bibelutdelning.

Vi firar dop helt enkelt 29 oktober 2022

Vi bjuder in dig som vill döpa ditt barn till drop-in-dop Dop helt enkelt. Samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia finns i kyrkan är det möjligt till dop. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-12, 13-15 i Fässbergs kyrka.

En dag för barnfamiljer 13 augusti

Fässbergs församlingshem lördag 13 augusti kl 11:00-15:00. Vi får besök av Clowner utan gränser. Föreställning kl 13. Ingen anmälan

Vad som gäller i Sverige för den som flytt från kriget i Ukraina

Här hittar du information om vad som gäller för de flyktingar som kommer till Sverige med anledning av kriget i Ukraina.

Pappis. Rytmikgrupp (0-6 år)

Rytmikgrupp. Fässbergs kyrka, Terrakottagatan 3B. Torsdagar kl 9:00-11:00. Öppen grupp (anmäl om du vill ha information).

Två flickor med änglar i händerna

Barn 0-6 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals öppna förskolor och andra grupper för barn 0-6 år med vuxen!