Söndagsklubben Fässberg

Söndagsklubben i Fässbergs kyrka. Drop-in från 10:30. Anmälan krävs. Från 4 år och uppåt.

Välkommen till Söndagsklubben i Fässbergs kyrka

Det är för dig som är 4 år och uppåt.
Drop in med frukt, lek eller häng från kl 10:30.

Skolbarn som kommer tidigt har möjlighet att få göra olika uppdrag tillsammans med kyrkvärdar eller vaktmästare inför och under Högmässan.

I samband med Högmässans start kl 11 samlas vi på Söndagsklubbens bänk inne i kyrkan. Efter sången: Kom, kom, kompisar går vi till Söndagsklubben som träffas i glasrummet längst fram till höger.

På klubben får vi lyssna till Bibelns berättelser, vi leker och skapar ihop.

Hösten 2020 bjuder vi speciellt in alla 5-6 åringar till klubbäventyr på ”Lukasgatan” ett upplevelsematerial från Argument. Vi är åter på kyrkbänken eller hos föräldrar vid nattvarden. Vi som har möjlighet fikar eller äter tillsammans efter högmässan.

Anmälan behövs p.g.a. Folkhälsomyndighetens rekommendationer, detta görs till Jill.

Anmäl din närvaro på plats i kyrkan till söndagsskoleledare, extra viktigt om du kommer själv.
Ansvarig: Jill Olandersson, jill.olandersson@svenskakyrkan.se, 031-761 9420

Anmälan till Söndagsklubben i Fässbergs kyrka, Fässbergs församling. Jag anmäler mitt barn till

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare/Annan medföljande vuxen

Jill Olandersson

Pedagog - Fässberg

Mer om Jill Olandersson

Rytmik - och barnpedagog Fässbergs församling. Hållbarhetssamordnare för Svenska kyrkan Mölndal.