Söndagsklubben Fässberg

Söndagsklubben i Fässbergs kyrka träffas varannan söndag. Drop-in från 10:30. Anmälan krävs. Från 4 år och uppåt. Yngre barn kan delta med förälder.

Söndagsklubben i Fässbergs kyrka

Välkommen till Söndagsklubben i Fässbergs kyrka! Gruppen är för barn som är 4 år och uppåt. Yngre barn får delta med förälder. Drop in med möjlighet till frukt, lek eller häng från kl 10:30.

Söndagsklubben träffas vanligtvis i glasrummet längst fram till höger i kyrkan. På klubben får vi lyssna till Bibelns berättelser, vi leker och skapar ihop.

Vi som har möjlighet fikar eller äter tillsammans efter högmässan. Anmäl gärna ditt deltagande till Jill Olandersson, via telefon 0738-520420 eller e-post jill.olandersson@svenskakyrkan.se eller via formuläret här på hemsidan.

Söndagsklubben träffas varannan söndag, ojämna veckor (för datum, se kalendern). Vill du vara med, så anmäl dig här längre ner på sidan. Då får du mer information.

Vill Du få ett utskick, fast du inte just nu går i Söndagsklubben, går det också bra att höra av dig till Jill Olandersson.

Anmälan till Söndagsklubben i Fässbergs kyrka, Fässbergs församling. Jag anmäler mitt barn till

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare/Annan medföljande vuxen

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.