Glada bebisar/barn lyfts upp i luften i kyrka
Foto: Marie Frändfors

Baby 0-1 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals babyrytmik och småbarnssång i Mölndal och Kållered.

Ett barn som målar med färgkritor.

Ha kyrka hemma med barnen

Om inte barnen kan gå till kyrkans barngrupper, kommer kyrkan hem till dig!

Pärlan, babypsalmsång

Babypsalmsång 4-9 mån (babyrytmik) i Toltorpskyrkan, Mölndal. Onsdagar kl 10-11.30. Max 8 barn (med en vuxen). Anmäl er här.

Dop helt enkelt

Varje år genomför Svenska kyrkan Mölndal Dop - helt enkelt. Ett sätt att bli döpt, eller döpa sina barn utan att behöva bekymra sig för kalas och annat. Se kalendern för aktuellt datum eller ring kansliet 031 761 93 00.

Boka dop på webben

Här kan du enkelt hitta en tid för dop i Fässberg, Kållered och Stensjön samt göra en bokningsförfrågan.

Babyöppet 0-1,5 år Apelgården

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.

En dag för barnfamiljer

Fässbergs församlingshem lördag 13 augusti kl 11:00-16:00. Vi får besök av Clowner utan gränser. Ingen anmälan

Vad som gäller i Sverige för den som flytt från kriget i Ukraina

Här hittar du information om vad som gäller för de flyktingar som kommer till Sverige med anledning av kriget i Ukraina.

Vi firar dop helt enkelt 29 oktober 2022

Vi bjuder in dig som vill döpa ditt barn till drop-in-dop Dop helt enkelt. Samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia finns i kyrkan är det möjligt till dop. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-12, 13-15 i Fässbergs kyrka.

Två flickor med änglar i händerna

Barn 0-6 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals öppna förskolor och andra grupper för barn 0-6 år med vuxen!

En tonåring står böjd över en dopfunt. Fyra personer står runt henne. En håller i håret. En torkar hennes panna. En präst håller handen i en välsignande rörelse.

Dop - del i en större gemenskap

Vill du boka dop för dig själv eller ditt barn? Funderar du på hur dopet går till och vad det innebär? Här hittar du information och kontaktuppgifter samt kan boka dop.

Kontakt: